باند پنج نفره موبایل قاپ در قائمشهر متلاشی شد

ساری - ایرنا - فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری اعضای باند سرقت گوشی همراه با ۱۷۵ فقره سرقت توسط پلیس آگاهی شهرستان قائم‌شهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی نیروی انتظامی مازندران ، سردار مرتضی میرزایی تعداد اعضای این باند را پنج نفر اعلام کرد و گفت که دستگیری آنها در پی وقوع چندین فقره سرقت گوشی همراه عابران در ن قائمشهر و برخی از شهرستان های همجوار در دستور کار قرار گرفت.

وی با اعلام این که متهمان دارای سابقه سرقت در در مازندران بودند ، با اخذ حکم قضایی در عملیاتی ضربتی در مخفیگاهشان دستگیر و تعدادی گوشی تلفن همراه سرقتی در بازرسی از محل دستگیریشان کشف شد.

سردار میرزایی گفت که متهمان در تحقیقات به عمل آمده تاکنون به ۱۷۵ فقره موبایل قاپی از عابران پیاده در شهرستان قائمشهر و همچنین شهرستان های بابل، بابلسر، آمل و ساری اعتراف کردند.

وی افزود که متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شده اند.

فرمانده انتظامی مازندران به شهروندان توصیه کرد تا ضمن مراقبت صحیح از اموال خود و توجه به هشدارهای پلیس، هنگام صحبت با تلفن همراه و عبور از خیابان گوشی همراه و کیف دستی خود را در سمتی که دسترسی به آن امکان پذیر نباشد ، قرار دهند.

آبان ماه پارسال هم ۲ سارق غیربومی موبایل در قائمشهر دستگیر و به ۲۱ فقره سرقت موبایل اعتراف کرده بودند.

فروردین ماه پارسال هم سارق ۱۷ ساله تلفن همراه در شهرستان بابل دستگیر و به ۱۷۰ فقره سرقت موبایل در شهرستان های بابل ، قائمشهر ، بابلسر و آمل اعتراف کرده بود

کارشناسان پلیس مهم ترین دلیل سرقت موبایل شهروندان را کم توجهی مالکان این ابزار در نگهداری آن هنگام تردد در خیابان ، خرید فروشگاه ها و اماکن شلوغ ، مکالمه یا کارکردن هنگام راه رفتن از حاشیه خیابان و یا قرض دادن به فردی که نمی شناسند ، می دانند.

برای جلوگیری از سرقت تلفن همراهتان در درجه اول باید هر روز بیشتر حواس خود را جمع کنید و هنگام تردد در شهر به صورت پیاده یا سواره مراقب اطراف و جیب و کیف‌تان باشید. براحتی به افرادی که تقاضای قرض گرفتن گوشی می‌کنند، اعتماد نکنید. در صورت ضروت برای استفاده از گوشی در اماکن عمومی، تلفن همراه خود را محکم در دستانتان نگه دارید. 

 اکثر سارقان زمانی دست به موبایل‌قاپی می‌زنند که صاحب تلفن همراه محو کارکردن یا مکالمه با آن است. پس سعی کنید در خیابان‌ها و مکان‌هایی که امکان سرقت گوشی بالاست، با تلفن همراه خود خیلی کار نکنید. سعی کنید در مواقعی که با تلفن همراه در خیابان‌ها می‌خواهید صحبت کنید، از هندزفری و وسایل مشابه با آن استفاده کنید و موبایل را در دست نگیرید و در کوچه‌ و خیابان‌های تاریک و خلوت تلفن همراه خود را از کیف یا جیب‌های خود در نیاورید.
اگر تلفن همراه گران‌قیمتی دارید، سعی کنید در اماکن عمومی آن را در معرض دید همگان قرار ندهید، برخی سارقان ممکن است در اماکن عمومی شما را رصد کنند.
هنگام حضور در اماکن عمومی، مغازه‌ها و رستوران‌ها به هیچ وجه تلفن همراه خود را روی میز قرار ندهید. در اماکن شلوغ و مراکز پرتردد تلفن همراه خود را در جیب پشتی شلوار قرار ندهید. خانم‌ها هم تلفن همراه خود را در جیب‌های بزرگ مانتو قرار ندهند و خانم‌های که تلفن‌ همراه خود را در کیف دستی قرار می‌دهند، نسبت به بسته بودن زیب کیف مطمئن شوند و مراقب کیف خود باشند.
در زمان پیاده‌روی از حاشیه خیابان‌ها تردد نکنید و به پیاده رو بروید. همواره کیف دستی یا تلفن همراه و سایر وسایل را به سمت خیابان نگیرید و به هیچ وجه محتویات داخل کیف خود را در معرض دید افراد ناشناس قرار ندهید. از آویزان کردن کیف خود به پشت صندلی در رستوران‌ها و غیره خودداری و در پایان اپلیکشین‌های ردیابی گوشی تلفن همراهتان را حتما فعال کنید.

اگر خدای نکرده با همه این اوصاف موبایلتان سرقت شد ، اولین گام بعد از حفظ خونسردی ، برقراری تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ است. پیگیری نکردن سرقت موبایل یکی از دلایلی است که موبایل قاپی را برای سارقان کم هزینه و یا حتی بی هزینه می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha