۶ خرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۰
کد خبرنگار: 1540
کد خبر: 84346322
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

معاون استاندار سمنان: طرح‌های آبخیزداری در بالادست معادن تعریف شود

سمنان- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: دغدغه معدنداران نسبت به حفظ مسیرهای دسترسی به معادن بجاست و باید طرح‌های آبخیزداری در بالادست معادن تعریف شود.

به گزارش ایرنا، علیرضا شریفی‌نژاد عصر پنجشنبه در نشست با موضوع حل اختلاف موضوع ماده ۲۴ مکرر قانون معادن در سالن مدیریت بحران استانداری سمنان با بیان اینکه اجرای طرح های آبخیزداری در مناطق بالادست معادن استان با هدف جلوگیری از جاری شدن سیلاب پیگیری شود، گفت: طرح آبخیزداری علاوه بر شکوفایی استعدادهای طبیعی و رونق کسب و کار محلی در جلوگیری از مخاطرات طبیعی تاثیرگذار است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: بازسازی جاده‌های دسترسی به معادن استان سمنان با همکاری دستگاه های اجرایی مربوط و معدنکاران پیگیری و اجرا شود.

وی افزود: بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب در سال های گذشته خسارت هایی را به جاده های دسترسی به معادن استان سمنان وارد کرد که لازم است با پیگیری های مستمر و با هم افزایی معدنکاران و دستگاه های اجرایی برای رفع این چالش اقدام شود.
وی خاطر نشان کرد: دغدغه معدنکاران در ارتباط با بازسازی جاده‌های دسترسی به حق است که باید با تلاش مستمر و البته با همکاری خود معدنکاران برای گره گشایی از مشکلات این دغدغه اقدام کرد.
شریفی نژاد خاطر نشان کرد: در کنار توجه به مسائل اقتصادی و توسعه‌ای، حفظ عرصه های ملی و محیط زیست بر همه ما واجب است و نباید به هر قیمتی از معادن استان استخراج کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان اضافه کرد: طرح های کارشناسی و ارائه ایده های جذاب و کاربردی برای فعال سازی و رونق معادن استان با محوریت رعایت ضوابط زیست محیطی از سوی فعالان اقتصادی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان دنبال شود.

بازسازی جاده های دسترسی معادن استان سمنان با همکاری معدنکاران و دستگاه های اجرایی، تشکیل کمیته زیر مجموعه جلسات حل اختلاف موضوع ماده ۲۴ قانون مکرر قانون معادن، توجه ویژه به حفظ عرصه های ملی و مقابله با هرگونه چالش زیست محیطی در فرایند تخصیص و برداشت معادن، از مباحث این نشست بود.

سیلاب ناشی از بارش های بهاری به جاده دسترسی معادن در نقاط مختلف استان سمنان آسیب زد که به همین منظور این نشست با هدف بهبود شرایط دسترسی به معادن و رونق فعالیت این کانون های اقتصادی تشکیل شد.

سمنان با استخراج سالانه بیش از ۲۱ میلیون تن انواع مواد معدنی یک استان مستعد از نظر منابع معدنی از قبیل سیلیس ، آهک ، گچ ، سولفات سدیم ، نمک ، منگنز ، آهن ، مس است، ۶۳۲ معدن در استان دارای پروانه بهره برداری هستند که بیش از ۶۰۰ میلیون تن ذخیره قطعی این معادن برآورد شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha