به گزارش روز جمعه ایرنا، در این بیانیه با امضای آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری رئیس شورای عالی جامعه مدرسین، آمده است: یکی از نهادهای موثر و بی نظیر که وظیفه صیانت از ماهیتِ دینی نظام در عرصه قوانین را بر عهده دارد، شورای محترم نگهبان است.
بیانیه حاکیست: این نهاد انقلابی که متشکل از فقهایی صالح و مدبر، در کنار حقوقدانانی فرهیخته است، بار سنگین مسئولیت احراز صلاحیتها را بر عهده گرفته و با تعهد و دقت، آبرو و اعتبار خود را وقف تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی می کند و تبلور این نقش آفرینیها در احراز و تایید صلاحیت افرادی است که با قصد خدمت پای به عرصه نامزدی انتخابات می گذارند.
بیانیه میافزاید: انتظار مردم بصیر و انقلابی ما همیشه از شورای نگهبان، اقدامات قاطع در چارچوب قانون و وظایف آنها و سیاستهای کلی انتخابات است، این توجه عمیق شورای نگهبان به معیارها و ملاکهای قانونی و سیاستهای کلی انتخابات زمینه ساز ترقی نظام اسلامی در پیشبرد مردم سالاری دینی و تحقق انتخاب درست به وسیله مردم است.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با تاکید بر این که لازم می داند نکاتی را در این رابطه با مردم آگاه و بصیر ایران اسلامی در میان بگذارد، افزوده است: در نظام جمهوری اسلامی ترکیب نهادهایی چون قوه مجریه، قوه قضاییه و مجلس در کنار مجموعه هایی دیگر همچون شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، ساختار اداره و مدیریت کشور را تشکیل داده است و ضربه زدن و تشویش افکار عمومی نسبت به این نهادها اقدامی ساختار شکنانه و دشمن شاد کن است، این مجموعهها نباید مورد تضعیف قرار گیرند، زیرا تضعیف آنها به تضعیف نظام اسلامی می انجامد.
در ادامه بیانیه ضمن اشاره به دومین نکته آمده است: گرچه شورای محترم نگهبان در ایجاد زمینه های لازم برای مشارکت عموم مردم در انتخابات و فراهم کردن زمینه حضور افرادی مدیر و مدبر نقش مهمی دارد اما آنچه بیش از هرچیز باید از شورای نگهبان انتظار داشت عمل به مرّ قانون و توجه به رسالت اصلی اش می باشد، زیرا ایجاد شور و هیجان های انتخاباتی و افزایش مشارکت وظیفه مجموعه های دیگر نیز هست.
در ادامه این بیانیه، موضوع وظیفه مردم، رسانهها، احزاب، جریانها و کاندیداها بهعنوان سومین نکته مورد توجه قرار گرفته و تصریح شده است: ضمن رعایت اخلاق انتخاباتی و شئون اسلامی فضایی امید بخش و شور آفرین را ایجاد کنند تا مشارکتی حداکثری برای نظام مقدس جمهوری اسلامی رقم بخورد.
جامعه مدرسین همچنین در تبیین چهارمین نکته خود تاکید کرده است: نامزدهای محترم نیز نقد اصولی و علمی سیاستها و برنامههای اجرایی را بدون سیاه نمایی پیگیری کنند و با ارائه برنامهها به معرفی خود بپردازند، اخلاق مداری و تبیین آینده روشن انقلاب اسلامی نیز از جمله موضوعاتی است که مشارکت پر شور و رقابتی را ایجاد می کند.
در بیان پنجمین نکته نیز خاطرنشان شده است: ایجاد دو قطبیهای کاذب بیش از آن که موج آفرین و مشارکت افزا باشد باعث ایجاد شکاف و تفرقه می شود، لازم است این نکته نیز مدنظر نامزدهای محترم باشد که اجرای عدالت، رسیدگی به معیشت مردم،شفافیت و مبارزه با فساد خواست حقیقی این مردم است که باید در مناظرات و دیگر برنامه ها، پاسخ به این خواست ملی مطرح و تبیین گردد.
در بخش دیگری از این بیانیه و با اشاره به ششمین نکنه یادآور شده است: با توجه بهجایگاه قانونی شورای نگهبان در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و با در نظر گرفتن شرایط حساس کنونی جهان، انتظار است آنان که طی این روزها حملات و هجوم شدیدی علیه شورای نگهبان داشتند به خود آیند و با تکرار این حملات آب به آسیاب دشمنان انقلاب نریزند.
در خاتمه تصریح شده است: امید است همه ما با شناخت نقش و جایگاه تاریخی خود برای تحقق حضور حداکثری و انتخاب آگاهانه تلاش کنیم و بدانیم یک دولت انقلابی مقتدر و توانمند با یک انتخابات پرشور می تواند آرمانها و مطالبات مردم را پیگیری کند و در مسیر تحقق آن گام بردارد.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بههمراه ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و دومین انتخابات میان دوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری بیست و هشتم خردادماه برگزار میشود./
نظر شما