«محمد زاهدی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به شرایط خشکسالی و در راستای افزایش بهرهوری از آب کشاورزی ۴۲۰ میلیارد ریال این تسهیلات برای خرید، اصلاح و فرآوری بذرهای گندم و جو و توزیع در فصل کشت در بین کشاورزان اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: ۴۰۰ میلیارد ریال نیز به برای تامین نقدینگی کشاورزان استان مرکزی و خرید بذرهای گواهی شده و به این افراد اعطا میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی اعتبار مورد نیاز اصلاح و فرآوری بذرهای گندم و جو در استان را ۸۶۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: بقیه اعتبار مورد نیاز اصلاح و فرآوری بذرهای مورد نیاز کشاورزان توسط شرکتهای استان تامین میشود.
زاهدی افزود: تسهیلات مورد نیاز کشاورزان استان مرکزی توسط کشاورز کارت و با نرخ سود ۱۲ درصد و شرکتهای اصلاح بذر با نرخ سود ۱۵ درصد قابل پرداخت است.
وی گفت: تسهیلات مورد نیاز کشاورزان و شرکتهای اصلاح بذر استان مرکزی تامین شده و این افراد با مراجعه به بانک کشاورزی و تشکیل پرونده میتوانند از این منابع مالی بهره مند شوند.
استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است
نظر شما