به گزارش ایرنا از تارنمای فرانسه ۲۴؛ با وجود درخواست آکادمی پزشکی فرانسه برای اجباری شدن واکسیناسیون، دولت فرانسه تاکنون از پذیرش این درخواست خودداری کرده است.
چالش تازه ای که مقام های بهداشت و درمان فرانسه با آن روبرو هستند، اطمینان یافتن از اینکه شهروندان برای گرفتن وقت تزریق هر ۲ واحد واکسن در دوره زمانی توصیه شده و جانماندن کسی و همچنین متقاعد کردن افراد مردد و دودل برای مراجعه به مراکز برای دریافت واکسن است.
بیش از ۲۵ میلیون شهروند برابر با ۴۷ درصد جمعیت بزرگسال فرانسه تا ۲۸ مه (۷ خرداد ماه) دستکم یک واحد واکسن دریافت کرده اند.
ونسان مارشال استاد ویرولوژی دانشگاه سوربون پاریس گفت: ما باید همه شهروندانی را که از دید نظام بهداشت و درمان پنهان مانده اند و یا درباره دریافت واکسن تردید دارند، بیابیم.
کند شدن روند کارزار واکسیناسیون سراسری پیش از این در ایالات متحده، انگلیس و اسرائیل نیز تجربه شده است. به نوشته روزنامه نیویورک تایمز؛ نزدیک به نیمی از شهروندان ۱۸ تا ۶۴ ساله آمریکا تا میانه آوریل دستکم یک واحد واکسن دریافت کرده اند، اما از آن هنگام به بعد روند واکسیناسیون به میزان قابل توجهی کند شده است.
شبکه بهداشت و درمان ایالات متحده پس از دستیابی به میزان بی سابقه واکسیناسیون روزانه سه میلیون و ۳۸۰ هزار نفر در اواخر مارس، از ۱۳ آوریل (۲۴ فروردین ماه) به بعد، شمار شهروندانی که نخستین واحد واکسن را دریافت کرده اند، نزدیک به ۵۰ درصد کاهش یافته است.
کشورهای اتحادیه اروپا تا روز ۲۲ اردیبهشت ۱۷۵.۳ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ تزریق کرده و حدود ۳۰درصد شهروندان اروپایی دستکم دوز نخست واکسن را دریافت کرده اند.
فرانسه، روسیه، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا و آلمان به ترتیب با ثبت بیش از پنج میلیون و ۷۸۰ هزار، چهار میلیون و ۸۸۸ هزار، چهار میلیون و ۴۳۷ هزار، چهار میلیون و ۱۱۶ هزار، سه میلیون و ۵۸۱ هزار و سه میلیون و ۵۳۵ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در جایگاه ۶ کشور نخست اروپایی درگیر قرار دارند.
همچنین تاکنون بیش از ۱۰۶ هزار مورد فوت در اثر ابتلا به ویروس کرونا در فرانسه، بیش از ۱۲۷ هزار مورد در انگلیس، بیش از ۱۲۳ هزار مورد در ایتالیا، بیش از ۱۱۳ هزار مورد در روسیه، بیش از ۸۵ هزار مورد فوت در آلمان و بیش از ۷۸ هزار مورد فوت بیمار کرونایی در اسپانیا گزارش شده است.
بر اساس برآوردها هرچند انتظار میرود با افزایش آمار واکسیناسیون و کاهش محدودیتها و تدابیر کرونایی، روند بهبود اقتصادی کشورهای قاره سبز حاصل شود، اما کمیسیون اروپا معتقد است اوضاع اقتصادی برخی از این کشورها تا پیش از پایان سال ۲۰۲۲ به سطح قبل از بحران بیماری همهگیر باز نخواهد گشت.