سرمایه‌گذاران توانمند در خراسان جنوبی حمایت می‌شوند

بیرجند - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: بنا به تعاریفی که در سیاست‌های ستاد توسعه خاوران داریم، سرمایه‌گذاران دارای تخصص و توان از حمایت‌های ویژه استان برخوردار می‌شوند.

مشیرالحق عابدی روز دوشنبه در نشستی با گروه سرمایه‌گذاری معدنی گهر زمین در بیرجند تاکید کرد: با اولویت بهره‌برداری از ظرفیت‌های استان، از سرمایه‌گذاران حمایت می‌شود.

وی افزود: این حمایت‌ها در راستای ایجاد اشتغال و توسعه پایدار صورت می‌گیرد.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به به ظرفیت‌ها و مزیت‌های استان گفت: هر کدام از این ظرفیت‌ها، قابلیت جذب سرمایه‌گذار و بهره‌برداری دارد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز در این نشست خراسان جنوبی را به لحاظ تعدد معادن، ذخایر قطعی و همچنین اشتغال در این حوزه جزو استان‌های شاخص کشور عنوان کرد.

عباس جرجانی گفت: خراسان جنوبی در تعدادی از مواد معدنی به لحاظ ذخایر همچنین عیار در سطح کشور شناخته شده و دارای ظرفیت برای سرمایه‌گذاری در بخش صنایع معدنی و پایین دست است.

وی افزود: از حدود ۶۸ ماده معدنی شناخته شده در کشور، ۵۲ نوع ماده معدنی در این استان وجود دارد که برخی از آنها در سطح کشور منحصر به‌فرد هستند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی تصریح کرد: وجود معادن بنتونیت، زغال‌سنگ، منیزیت، سیلیس، فلورین، آهک و انواع خاک صنعتی با ذخایر و عیار بالا، زمینه و فرصتی مناسب به منظور سرمایه‌گذاری در بخش معادن و صنایع معدنی در خراسان جنوبی است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت سرمایه‌گذاری در بخش سنگ‌های تزئینی گفت: وجود ۱۵۰ معدن در بخش سنگ‌های تزئینی از دیگر زمینه‌های سرمایه‌گذاری در راستای ایجاد واحدهای فرآوری پیشرفته و صنایع معدنی مرتبط در این استان است.

جرجانی، تولید پودرهای میکرونیزه معدنی، اسید فلوریدریک، انواع شیشه و پودر نانوسیلیس، تولید فروسیلیس، آهک هیدراته و ایجاد واحدهای سنگ‌بری پیشرفته را از جمله طرح‌های دارای توجیه برای سرمایه‌گذاری در بخش معدن و صنایع معدنی عنوان کرد.

حضور گروه سرمایه‌گذاری گهر زمین فرصتی بزرگ برای استان 

استاندار خراسان جنوبی هم حضور گروه سرمایه‌گذاری گهر زمین را فرصتی بزرگ برای استان برشمرد.

حمید ملانوری امروز در نشست تخصصی گروه سرمایه‌گذاری گهر زمین گفت: اقدامات این گروه در زمینه توسعه صنایع معدنی قابل تحسین است.

وی به تجربه موفق و پیشینه فعالیتی مطلوب این گروه سرمایه‌گذاری اشاره کرد و افزود: ما براساس سیاست‌های ستاد توسعه خاوران به دنبال جلب و جذب چنین سرمایه‌گذارانی هستیم که توان و تخصص لازم را دارند.

استاندار خراسان جنوبی در این نشست که با موضوع توسعه صنایع معدنی استان برگزار شد، از ظرفیت های بی‌نظیر خراسان جنوبی گفت و اظهار داشت: خراسان جنوبی به لحاظ گردشگری، کشاورزی، ذخایر معدنی و مرز، استانی پرظرفیت است.

وی از مرز به عنوان ظرفیت مطلوب یاد کرد و گفت: علیرغم منافعی که مرز می‌تواند برای استان به همراه داشته باشد، تاکنون به این فرصت به چشم تهدید نگاه شده است.

ملانوری خاطرنشان کرد: این مزایای مطلوبی که در استان داریم، متاسفانه تاکنون بهره چندانی به لحاظ درآمد و ثروت برای مردم به همراه نداشته است.

وی گفت: ما علاقه‌مندیم در راستای اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه خاوران، کاری کنیم که منشأ و محور توسعه برای آینده استان باشد.

استاندار خراسان جنوبی افزود: تعداد واحدهای صنعتی مرتبط با فرآوری ذخایر معدنی به نسبت ظرفیت موجود استان بسیار ناچیز است که این موضوع برازنده خراسان جنوبی نیست.

وی اظهار داشت: حضور گروه سرمایه‌گذاری گهر زمین در استان و اعلام آمادگی این مجموعه برای فعالیت در راستای استفاده از ذخایر معدنی و فرآوری صنایع معدنی برای ما بسیار ارزشمند است.

ستاد توسعه خاوران با هدف به‌کارگیری همه ظرفیت‌های بخش دولتی و خصوصی در فضایی هم‌افزا برای دستیابی به توسعه پایدار، همه‌جانبه و متوازن خراسان جنوبی، ۱۷ دی ۹۹ با حضور استاندار، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان استانی در محل استانداری به طور رسمی راه‌اندازی و از سند توسعه خاوران هم رونمایی شد.

پنج کمیته تخصصی شامل «کمیته شناسایی و جذب نخبگان، فعالان و افراد موثر در حوزه سرمایه‌گذاری»، «کمیته شناسایی فرصت‌ها و مزیت‌های سرمایه‌گذاری در استان»، «کمیته شناسایی و جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی»، «کمیته اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی» و »کمیته پایش و ارزیابی عملکرد» ذیل ستاد توسعه خاوران فعالیت می‌کنند و دبیرخانه این ستاد در معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی مستقر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha