استاد دانشگاه: انتخابات مظهر تحول است

بیرجند - ایرنا - استاد علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند گفت: انتخابات مظهر تحول، اقتدار، مردم‌سالاری و نگاه عمیق نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر آرا و اندیشه‌های مردمی است.

یدالله دهقان روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون این آرای مردم بوده که سرنوشت کشور را رقم زده است.

وی گفت: فاصله گرفتن از صندوق رای به معنای بی‌توجهی به آینده کشور و جامعه است که با سرنوشت آحاد مردم ارتباط دارد و در آینده جامعه ما تاثیرات بدی بر جا می‌گذارد.

دکترای علوم سیاسی بیان کرد: اما مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای علاوه بر اینکه می‌تواند زمینه یک انتخاب درست و دقیق را برای همگان رقم بزند، پشتوانه محکم و قوی برای جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی است.

وی حضور پرشور مردم در انتخابات را مایه عزت و اقتدار کشور دانست و گفت: این حضور آگاهانه یاس و ناامیدی دشمنان را هم به دنبال دارد.

دهقان عنوان کرد: شرکت در انتخابات وظیفه شرعی، ملی و قانونی است که مردم باید در راستای انجام این رسالت دینی و ملی با حضور پرشور و آگاهانه در انتخابات، رییس جمهوری در تراز انقلاب اسلامی انتخاب کنند.

وی گفت: این در حالی است که دشمنان با همه توان تلاش و تبلیغ می‌کنند که مردم پای صندوق‌های رای نروند و مشارکت کمی در انتخابات داشته باشند، آنها به دنبال این هستند که با کاهش حضور مردم در انتخابات، مقبولیت نظام جمهوری اسلامی ایران از طرف مردم را زیر سوال ببرند.

وی با اشاره به شرایط کرونا اضافه کرد: دولت تعداد شعب اخذ رای را در راستای سلامتی مردم افزایش داده و زدن انگشت در پای برگه‌های رای حذف شده همچنین ساعت رای‌گیری افزایش یافته است تا زمینه حضور حداکثری مردم در انتخابات فراهم شود.

استاد علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند درباره انتخاب اصلح گفت: باید دقت کنیم که براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری، کدام یک از نامزدها جهادی‌تر، انقلابی‌تر، میدانی‌تر و کدام نامزد استقامت بیشتری در انجام کارها دارد و مردمی‌تر است.

وی افزود: باید برای حل مشکلات کشور، رییس جمهوری را انتخاب کنیم که در بطن جامعه باشد و ذوب در مردم شود، اگر رییس جمهوری مدیر و مدبر، جهادی، انقلابی، مومن و متعهد را انتخاب کنیم که همیشه در میدان باشد، قطعا مشکلات جامعه ما حل خواهد شد.

دهقان گفت: باید شاخص‌هایی که از سوی بزرگان ما به ویژه مقام معظم رهبری به عنوان ویژگی‌های انتخاب اصلح بیان می‌شود را با تک تک نامزدهای انتخاباتی تطبیق دهیم و متوجه شویم که کدام نامزد براساس این ویژگی‌ها اصلح‌تر است.

وی با اشاره به اینکه برخی مردم نارضایتی‌هایی دارند که به حق هم است افزود: اگر نامزدهای انتخاباتی در ایده‌ها، سخنرانی‌ها، مناظره‌ها و تبلیغات خودشان یک برنامه قابل دفاع و اجرایی و یک برنامه خوب و امیدوار کننده درخصوص حل مشکلات کشور ارائه کنند، در دلگرم شدن مردم و افزایش حضور در پای صندوق‌های رای تاثیرگذار خواهد بود.

کارشناس مسائل سیاسی در خراسان جنوبی گفت: اقدامات اجرایی کشور و بخش عظیمی از بودجه کشور در اختیار رییس قوه مجریه است و رییس جمهوری آینده باید با انتخاب یک تیم قوی با افراد کارآمد و قدرتمند، برای توسعه کشور ریل‌گذاری صحیح انجام دهد.

وی اضافه کرد: رییس جمهوری که با پشتوانه بالای رای مردمی انتخاب می‌شود، با اختیارات قانونی فراوانی که دارد خیلی راحت‌تر می‌تواند در عرصه داخلی و بین‌المللی فعالیت کند و برای اعتلای کشور و ایران اسلامی تلاش‌های لازم را انجام دهد.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، دومین میان دوره‌­ای مجلس خبرگان رهبری و نخستین میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی یازدهم، ۲۸ خرداد امسال برگزار می‌شود.

انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با سراسر کشور در ۱۱ شهرستان استان خراسان جنوبی برگزار خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha