به گزارش ایرنا، آیتالله علما سهشنبه شب در دیدار مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه بر لزوم مدیریت بهینه آثار باستانی استان کرمانشاه برای جذب بیشتر گردشگر تاکید کرد و افزود: باید با مدیریت درست آثار تاریخی و گردشگری را به مراکزی جهت جذب گردشگر تبدیل کرد تا با در آمدزایی هنگفتی که دارد اقتصاد استان را سرو سامان دهد.
وی تاکید کرد: درآمد برخی کشورها از طریق جاذبه های گردشگری آن به دست می آید و این قبیل کشور ها، جزو کشورهای پیشرفته هستند.
آیت الله علما با تاکید بر ضرورت شناسایی و بهره برداری از پتانسیلهای خوب گردشگری استان کرمانشاه تصریح کرد: خوشبختانه استان کرمانشاه هم جزو استان هایی است که اماکن گردشگری آن بسیار بالا است و باید از این موقعیت های ویژه استفاده مطلوب را به عمل آورد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با انتقاد از عدم مدیریت جاذبه های گردشگری استان گفت: برخی آثار تاریخی استان ما در دنیا کمنظیر است اما متاسفانه موقعیتهای درآمدزایی از طریق این جاذبه های گردشگری از دست رفته است.
آیت الله علما افزود: اگر برخی از این ابنیه تاریخی را سامان داده و بتوانیم با تبلیغات خوب آن را معرفی کنیم می توانند درآمد بالایی داشته و به رفع مشکل بیکاری جوانان کمک کنند.
به گزارش ایرنا؛ وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
۲۷ هتل، سه هتل آپارتمان، ۱۹ مهمانپذیر، هفت سفره خانه، ۱۵ واحد پذیرایی بین راهی منفرد، ۱۷ رستوران بین راهی، ۱۴ مجتمع گردشگری، حدود ۲۰ اقامتگاه بوم گردی، ۵۰ خانه مسافر دارای مجوز موقت در استان کرمانشاه وجود دارد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۴ شهر دارد.
نظر شما