دکتر محمد جعفر صادقی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال ۲ مورد ابتلای به سرخک در مشهد و در بین ۲ کودک تبعه افغانستان گزارش شده است و در حقیقت موارد ابتلا در بین تبعه کشورهای همجوار مشاهده شده است.
وی اضافه کرد: بعد از مشاهده این ۲ مورد مثبت سرخک تمام کودکان و افرادی که با این ۲ کودک مبتلا در ارتباط بودند تحت بررسی قرار گرفته و در صورت نیاز واکسینه شدند.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آزمایشهای انجام شده همه کودکان و افراد مرتبط با کودکان افغانستانی از نظر ابتلا به سرخک منفی بوده است.
صادقی با بیان این که سرخک یک بیماری ویروسی است که با علائمی مانند تب و راش پوستی خود را نشان می دهدافزود: هم اکنون ایران در مرحله حذف سرخک قرار دارد.
وی اضافه کرد:در حال حاضر پوشش واکسیناسیون سرخک در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۹۶ درصد و رضایت بخش است اما برخی از افراد با عقاید و قصد نامعلوم تمایل به زدن واکسن ندارند.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سطح پوشش واکسیناسیون در کشور ایران خوب است، اما سطح پوشش واکسیناسیون در کشورهای مجاور و همسایه چندان مساعد نیست هر چند هم اکنون ۳۳۰ هزار تبعه افغانستانی که در مشهد زندگی میکنند تحت پوشش واکسیناسیون قرار دارند.
صادقی افزود: در دوران کرونا هیچ توقفی در واکسیناسیون کودکان علیه بیماریهای واگیر دار صورت نگرفته است و برای انجام امور واکسیناسیون پایگاههای بهداشتی "پاک" و عاری از کرونا پیش بینی شده است.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه این جمعیت توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد و تربت حیدریه و دانشکده های علوم پزشکی تربت جام و نیشابور خدمات رسانی می شود.
نظر شما