به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری قم، مانور اطفای حریق با تکنولوژی CAFS توسط یک شرکت دانش بنیان و با مشارکت پارک علم و فناوری روز چهارشنبه در شهرک صنعتی شکوهیه و با حضور مدیران واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی استان برگزار شد.
رئیس پارک علم و فناوری استان قم در حاشیه این مانور گفت: تکنولوژی CAFS یا سیستم فوم هوای فشرده که امروز توسط یکی از شرکت های دانش بنیان مورد آزمایش عینی قرار گرفت تا پیش از این در انحصار تعداد معدودی از شرکتهای خارجی قرار داشت.
سیدحسین اخوان علوی افزود: خوشبختانه امروز شاهدیم متخصصان داخلی ما با مهندسی معکوس به دانش فنی تولید این محصول مهم دست پیدا کردهاند و میتوان امیدوار بود که با استفاده از این فناوری خسارات ناشی از آتشسوزی در واحدهای صنعتی و گسترده را به حداقل ممکن کاهش داد.
وی اظهار داشت: در سالهای اخیر استان قم هم در تکمیل زیستبوم نوآوری و فناوری و هم در برخورداری از استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان رشد و توسعه قابل ملاحظه و چشمگیری داشته است که این موضوع همواره مورد تایید مسئولان عالی رتبه استانی و ملی قرار گرفته است.
رئیس پارک علم و فناوری استان قم حمایت از توسعه و تجاریسازی محصولات فناورانه و دانشبنیان را رسالت ذاتی پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد بر شمرد و گفت: پارک علم و فناوری از لحظه تولد فناوری تا تولید انبوه و تجاریسازی محصولات مبتنی بر فناوری در کنار صاحبین ایده و فناوران است.
وی تاکید کرد: تمام تلاش مجموعه پارک علم و فناوری این است که با حمایتهای قانونی تسهیلکننده مسیر فعالیت شرکتهای فناور در عرصه رقابت اقتصادی فراهم شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان قم گفت: انتظار متقابل فناوران، مدیران و افکار عمومی از یکدیگر این است که در مرحله اول محصولات فناورانه و دانشبنیانی که توسط مراکز فناوری و با بودجه عمومی مورد حمایت قرار میگیرند بیش از هرچیز بهمنظور رفع نیاز بازار داخل بویژه بخش صنعت طراحی و تولید شود و در مقابل نیز شرکتهای فناور بهمنظور پیشبرد طرحها و اهداف خود به اعتماد و حمایت مضاعف مسئولان و مردم نیازمندند تا بتوانند توانمندی و قابلیت خود در رقابت با محصولات خارجی را ارتقا دهند.
وی تاکید کرد: توسعه فناوری بیش از هرچیز مستلزم درک و همافزایی متقابل و پویای صاحبان صنعت و فناوری، دولتمردان، نهادهای آموزش عالی و جامعه است.
فناوری اطفا حریق با فناوری CAFS به عنوان پیشرفته ترین سیستم اطفای حریق در دنیا شناخته می شود و از آن به عنوان یک انقلاب در صنعت آتش نشانی یاد می شود به گونه ای که در طول سال های اخیر هیچ تکنولوژی در صنعت اطفای حریق به اندازه این فناوری نتوانسته امیدوارکننده باشد.
پارک های علم و فناوری به عنوان یکی از ارکان سه گانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه و تجاری سازی فناوری های سخت و نرم و شکل گیری اقتصاد دانش بنیان هستند.
بر این اساس پارک علم و فناوری استان قم بهعنوان یکی از اصلیترین مراکز زیستبوم نوآوری و فناوری استان قم، ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ توسط وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.
پارک علم و فناوری استان قم هم اکنون با گذشت ۹ سال با تاسیس ۳ مرکز رشد و یک مرکز نوآوری، افتتاح دفتر فن بازار منطقه ای در استان و پیگیری های مستمر برای احداث کارخانه نوآوری در تکمیل چرخه زیست بوم نوآوری و فناوری قم نقش بسزایی داشتهاست.
نظر شما