به گزارش ایرنا، از اعلام روز دوشنبه شرکت کنترل ترافیک تهران، کوروش جدیثانی با اعلام این خبر افزود: تقاطع ها از مهمترین گلوگاههای ترافیکی در سطح معابر شهری است و حل معضلات و گرههای ترافیکی آنها با رویکردی منسجم و یکپارچه گامی حیاتی و اساسی در ساماندهی ترافیک شبکه معابر سطح شهر محسوب می شود.
وی یادآورشد: قطعی برق تقاطع ها منجر به گره های ترافیکی در سطح شهر، اختلال در عبور و مرور ناوگان حمل و نقل عمومی، خودرو های امدادی، از بین رفتن ایمنی تردد عابران پیاده و تصادفات جرحی و فوتی میشود.
جدی ثانی اظهارداشت: با توجه به پیش رو بودن فصل تابستان و گرمای هوا در سال جاری و نظر به اهمیت بالای عملکرد صحیح چراغ های راهنمایی در عبور و مرور شهری، پروژه تجهیز تقاطعات به سیستم Uninterruptible power supply یا سیستم تامین انرژی بدون وقفه آغاز شد.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون این تجهیزات در ۴۰ تقاطع زماندار با اولویت بالا ظرف مدت یک ماه نصب و راهاندازی شده است.
جدی ثانی ادامه داد: با ایجاد مانورهای قطعی برق مجازی صحت و کیفیت عملکرد آنها تست شده است و با توجه به قطعی گسترده برق از تاریخ ۲۸ اردیبهشت امسال، این تقاطع ها پس از قطعی برق شهری، بدون کوچکترین خللی روشن و مشغول به سرویسدهی بودند که میتوان مجدد بر عملکرد صحیح این تجهیزات صحه گذارد.
مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران گفت: تقاطع های شهر تجهیزات حساسی دارند و قطعیهای مکرر برق باعث از بین رفتن عمر این تجهیزات میشود.
وی درباره نوع عملکرد سیستم Uninterruptible power supply گفت: این سیستم یک منبع تغذیه الکترونیکی با وظیفه تامین بدون وقفه توان مورد نیاز بار مصرفی است، این سیستم علاوه بر تثبیت و تنظیم برق شبکه مانع از نفوذ نویز و اختلالات شبکه به تجهیزات حساس مصرفکننده می شود و به عنوان منبع توان بدون وقفه با استفاده از انرژی ذخیره شده در باتری، برق مورد نیاز تجهیزات مصرفکننده را تامین میکند.
وی اعلام کرد: با توجه به مقتضیات زمانی و نیاز مدیریت شهری برای هر چه بهتر مدیریت کردن جریان ترافیک در زمانهای خاص و رفع مشکلات و بحرانهای طبیعی و انسانساز نیاز است که راهحلهای جامع و کاربردی ارایه شود که در این خصوص، فاز نخست این پروژه تجهیز ١٣٠ تقاطع در دست اقدام است و در فاز دوم نیز ١٣٠ تقاطع دیگر شهر به این سیستم مجهز میشود.
وی درباره بازه زمانی به ثمر نشستن این طرح توضیحی نداد.
نظر شما