حجت الاسلام سید محمد موحد روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این میزان اعتبار با همکاری وزارت راه و شهرسازی با توجه به محرومیت منطقه تامین شده است.
وی بیان کرد: از این میزان ۷۵۰ میلیاردر یال برای احداث و تعمیرات ابنیه فنی، حذف نقاط حادثه خیز، نگهداری، بهسازی و آسفالت راه روستایی در شهرستانهای چهارگانه هزینه خواهد شد.
موحد تصریح کرد: تاکنون ۶۰ درصد از این طرحها در شهرستانهای کهگیلویه، چرام و، لنده و بهمئی هزینه شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به کوهستانی بودن راه های ارتباطی این چهار شهرستان ، ۱۴۰ میلیارد ریال نیز برای ارتقا ایمنی مسیرهای ارتباطی نیز هزینه شده است.
موحد فرسودگی ماشین آلات راهداری را یکی از مشکلات اساسی حوزه راهداری این مناطق دانست و اظهار کرد: در یکسال گذشته ۶۰ میلیارد ریال برای نوسازی و تجهیز ماشین آلات راهداری از سوی دولت تخصیص داده شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: ۲۳۵ نقطه حادثهخیز کمهزینه زودبازده و حدود ۱۶ نقطه حادثه خیز پرهزینه از سال ۱۳۹۷ تاکنون در نقاط مختلف این استان رفع شده است.
محمد نصیری راد عنوان کرد: آمارها نشان می دهد که ۹۰درصد از سوانج جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد در اثر خطاهای انسانی بوده است.
وی بیان کرد: دلیل حدود ۴۱ درصد تصادف ها تخطی از سرعت مجاز ، ۲۳ درصد انحراف و تجاوز به چپ، ۱۶.۶ توجه نکردن به جلو و ۱۰ درصد رعایت نکردن حق تقدم بوده است.
از مجموع حدود ۶ هزار کیلومتر راه موجود در این استان بیش از چهار هزار کیلومتر آن راه های روستایی است.
استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی حدود۷۲۳هزار نفر جمعیت دارای هشت شهرستان ، ۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است.
نظر شما