به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین «حبیب الله شعبانی موثقی» روز سه شنبه در شورای فرهنگ عمومی شهرستان بهار با اشاره به مصوبات جدید مرتبط با جایگاه و کارآمدی این شورا، اظهار داشت: ۱۱ استان از جمله همدان به عنوان پایلوت برای بومی سند فرهنگی انتخاب شده اند.
وی با اشاره به اینکه در ۲ سال اخیر بنای شورای انقلاب فرهنگی بر احیای منزلت شورای فرهنگ عمومی بود، افزود: با وجود آنکه نقشه مهندسی کشور در سال ۹۳ توسط دولت ابلاغ شده، اما تا به امروز اقدام جدی برای اجرای آن نشده است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان عنوان کرد: بخشی از این نقص به جایگاه شورا در استان ها و شهرستان ها بر می گردد که البته در چند سال اخیر اتفاقات خوبی در راستای پیدا کردن جایگاه قانونی این شورا انجام شده است.
حجت الاسلام والمسلمین شعبانی موثقی با اشاره به اینکه گام اول در این حوزه شناسایی اولویت های فرهنگی است، گفت: یکی از مشکلات شناسایی شده در همدان بحث حرکت جامعه به سمت پیری و کاهش جمعیت جامعه جوان است.
وی بالا رفتن آمار طلاق را مشکل بعدی در استان معرفی کرد و اظهار داشت: شناسایی و رفع این مشکلات، جز وظایف شورای فرهنگی است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با بیان اینکه باید حرف مردم را به دولت برسانیم، گفت: به طور مثال کانون های بوی نامطبوع در بهار و جاده غار علیصدر می تواند از مطالبات جدی و اصلی در این منطقه از دولت آینده باشد.
وی انتخابات را نشان دهنده رشد فرهنگی و سیاسی مردم دانست و افزود: امروز لازم است که همه برای شکل گیری مشارکت حداکثری در انتخابات تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان تصریح کرد: مشارکت حداکثری دارای اثرات فراوانی است که یکی از آنها ایجاد سرمایه اجتماعی برای دولت آینده در عرصه های بین المللی است.
حجت الاسلام والمسلمین شعبانی موثقی با تاکید بر اینکه بیان شبهاتی در خصوص مهندسی انتخابات، با مفاهیم سیاسی ما سازگار نیست، گفت: آنچه باید به آن توجه کنیم آن است که نباید اجازه دهیم دشمن از نوع مشارکت ها سو استفاده کند.
به گزارش ایرنا، شورای فرهنگ عمومی بالاترین شورا در راستای اتخاذ تصمیمهای فرهنگی و اجرای طرحهای فرهنگی در استانهاست و با حضور نماینده ولی فقیه، امام جمعه مرکز استان، استاندار و همچنین مدیران کل نهادهای فرهنگی و اجتماعی برگزار میشود.
پیگیری اجرای طرحهای فرهنگی، سیاستگذاری در راستای ارتقا و اعتلای فرهنگی جامعه، رصد مشکلات و معضلات فرهنگی با هدف ارائه راهکار اجرایی، تلاش در راستای افزایش نقش نهادهای فرهنگی در توسعه جامعه، پیگیری مشکلات اعتباری طرحها و حتی نهادهای فرهنگی و برنامه ریزی برای بسط و گسترش اقدامات فرهنگی و مبتنی بر دین از جمله وظایف و اقدامات این شورا به شمار میرود.
نظر شما