شهرام غنی زاده روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کارخانه کمپوست زباله شهرستان تالش با سه هکتار وسعت و سوله هایی به مساحت سه هزار و ۷۷۰ متر مربع جهت بازیافت و کمپوست زباله (تبدیل زباله به کود) در منطقه آغاسی محله جوکندان تالش از سال ۸۲ درحال ساخت است و اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی افزود: این کارخانه در صورت تکمیل، روزانه ۲۵۰ تن کود مورد نیاز اراضی کشاورزی را تولید خواهد کرد و تاکنون برای احداث آن بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و در سال ۹۸ نیز ۴۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب داشته اما به علت تخصیص نیافتن اعتبار و مشکلات قضایی راکد شده است.
وی ادامه داد: زباله شهر تالش طی سال ها در منطقه گردشگری قروق، نزدیکی ساحل خزر و در ۱۲ کیلومتری مرکز شهرستان تالش تخلیه یا دفن می شود و شهرداری، این منطقه را برای مهار آلایندگی در حدود ۱۰ هکتار فنس کشی کرده است و با راه اندازی کارخانه، منطقه گردشگری قروق از آلودگی رها خواهد شد.
شهردار تالش با اشاره به اهمیت محیط زیست منطقه و آسیب های ناشی از زباله ها، تکمیل کارخانه کمپوست و بازیافت زباله را مهم و ضروری دانست و بر رفع موانع کاری و اعتباری این پروژه در سال ۱۴۰۰ تاکید کرد.
به گزارش ایرنا؛ برخی از مسئولان تالش از کارخانه کمپوست زباله این شهرستان به عنوان مرکز کمپوست و بازیافت زباله شهرستان های غرب گیلان نام برده و تکمیل این طرح را ضروری دانسته اند.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
نظر شما