علی نوروزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این جهت همه نامزدها باید برای اداره کشور در بخشهای مختلف برنامه جامع و مناسب داشته باشند و به سمت اقناعسازی مردم پیش بروند.
وی بیان کرد: وقتی از برنامه صحبت میکنیم یعنی نامزدها، تیمهای مختلف کارشناسی را برای بررسی و ارزیابی مسائل و مشکلات در زمینههای مختلف به کار گیرند تا با سنجش و ارزیابی مشکلات و تخصصمحوری و نظرات کارشناسی شده برای حل مشکلات راهحلهایی را مشخص کنند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند گفت: این روند به معنای داشتن برنامه جامع در زمینههای مختلف و داشتن برنامه نشاندهنده دغدغه نامزدها برای حل مشکلات اساسی مردم است.
وی اظهار داشت: وقتی مردم دغدغه نامزدها را برای حل مشکلات خود با داشتن برنامه جامع ببینند برای حضور در انتخابات انگیزه پیدا میکنند و برای تعیین رییس جمهوری با رای حداکثری در پای صندوقهای رای حاضر خواهند شد.
نوروزی گفت: انتخابات ریاست جمهوری مرحله مهم و حساسی در نظام جمهوری اسلامی ایران است و سکان هدایت کشور به مدت چهار سال به دست فردی سپرده میشود که سیاستگذاریهای کشور از جمله در حوزه اقتصادی، سلامت و عرصه بینالملل را تعیین میکند و با تصمیمگیریهای خود بر زندگی همه مردم تاثیرگذار است.
وی افزود: با وجود این شرایط طبیعی است که انتخابات ریاست جمهوری از حساسیت بالایی برخوردار باشد و نیازمند مشارکت حداکثری مردم است.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند گفت: در انتخابات ریاست جمهوری در این دهه و دهه گذشته شاهد بودیم که انتخاب مردم برای تعیین سیاستهای اجرایی کشور با انتخاب رییس جمهوری چقدر تاثیرگذار بوده است و هربار این مسوولیت مهم به دست فردی از طیفهای فکری مختلف واگذار شد، نتیجه تصمیمهای او را بر زندگی مردم شاهد بودیم.
وی اظهار داشت: پس باید مردم با سنجش نامزدهای ریاست جمهوری و تطبیق نامزدها با معیارهای یک رییس جمهوری کارآمد، انتخاب مناسب و شایستهای داشته باشند تا ثمره آن را هم در زندگی خودشان و هم در زندگی مردم مشاهده کنند.
نوروزی افزود: شاید مردم در ویژگی نامزد اصلح دچار تردید شوند لذا میتوانند با بهرهگیری از بیانات مقام معظم رهبری درخصوص ویژگیهای نامزد اصلح، با نگاه به کارنامه و برنامه نامزدها، بررسی پایبندی به حرفهای آنان در عملکرد گذشته، بررسی دغدغهمندی و نگاه نامزدها به توان و استعداد نیروهای داخلی انتخاب مناسب و شایستهای داشته باشند.
وی با اشاره به اهمیت حضور مردم در انتخابات و تاثیر آن در عرصه بینالملل گفت: حضور مردم در انتخابات یعنی پایبندی و ایستادگی مردم به آرمانها و اهداف نظام و هرچه حضور مردم باشکوهتر باشد به تقویت جایگاه کشور در عرصه بینالملل نیز کمک خواهد کرد.
این فعال دانشجویی عنوان کرد: دشمنان مردم را به مشارکت نکردن در انتخابات دعوت میکنند تا با این کار نظام جمهوری اسلامی را ناکارآمد جلوه دهند و راه رسیدن به اهداف خود از جمله استعمار نوین و تسلط بر کشور را هموار سازند.
وی گفت: با اندکی تامل در رفتار دشمنان کشور که همه توان خود را برای حضور نیافتن مردم در انتخابات به کار گرفتهاند متوجه میشویم که حساسیت انتخابات ریاست جمهوری و تعیین سکاندار کشور از چه اهمیت بالایی برخوردار است.
نوروزی افزود: در ۲ دهه گذشته شاهد بودیم دولتهای مختلفی که روی کار آمدند، سیاستهای مختلفی را در عرصه بینالملل انتخاب کردند که ثمره آن را در کشور دیدیم، درست است که باید با کشورها تعامل داشت ولی نباید اقتصاد کشور را به تصیمات کشورهای مختلف گره زد.
وی گفت: واقعیت این است که در حال حاضر مشکلات معیشتی و حوزه سلامت باعث رنجش مردم شده که در حضور مردم در انتخابات هم تاثیرگذار است اما مردم باید دغدغه نامزدها را برای رفع مشکلات کشور ببینند تا برای حضور در انتخابات انگیزه پیدا کنند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند اظهار داشت: مردم دنبال کارآمدی هستند پس باید نامزدها دغدغه خود را برای حل مشکلات مردم نشان دهند.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، دومین میان دورهای مجلس خبرگان رهبری و نخستین میان دورهای مجلس شورای اسلامی یازدهم، ۲۸ خرداد امسال برگزار میشود.
انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با سراسر کشور در ۱۱ شهرستان استان خراسان جنوبی برگزار خواهد شد.
نظر شما