علی دیانتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به فعالیت ۲۷ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی میاندوآب، افزود: این شهرستان در تولید نهال، گوشت قرمز، شیر، علوفه و زراعت چوب دارای رتبه نخست استانی را در اختیار داشته و صاحب برند ملی و منطقه ای است.
وی با بیان اینکه همچنین میاندوآب در تولید محصولات زراعی و دامی رتبه دوم و در تولید محصولات باغی رتبه سوم استانی را به خود اختصاص داده است، اضافه کرد: این شهرستان دارای ۱۲ هزار و ۶۰۰ هکتار باغ با تولید سالانه بیش از ۱۸۰ هزار تن انواع محصولات باغی است.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به اینکه سه هزار و ۲۱۲ هکتار از باغهای شهرستان به محصول انگور اختصاص دارد، اظهار داشت: پیش بینی می شود امسال بیش از ۴۱ هزار تن محصول انگور از تاکستانهای این شهرستان برداشت و همچنین پنج هزار و ۳۱۳ هکتار از باغهای شهرستان به محصول سیب اختصاص دارد که پیش بینی می شود امسال بیش از ۸۱ هزار تن محصول سیب تولید شود.
دیانتی گفت: همچنین در راستای ایجاد اشتغال، سال گذشته با همکاری بانکهای عامل مبلغ ۱۶۱ میلیارد ریال جهت اجرای ۱۰۸ طرح تولیدی، خدماتی و صنعتی بخش کشاورزی تسهیلات بانکی پرداخت شد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب ادامه داد: سال گذشته بیش از ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به محصولات زراعی اختصاص یافته بود که با همت و تلاش شبانه روزی کشاورزان زحمتکش و نظارت و کنترل فنی مزارع و آموزش کشاورزان در زمینه استفاده از بذور اصلاح شده و بهبود تغذیه گیاهی، کنترل عوامل زیان آور نباتی در انجام عملیات کاشت، داشت و برداشت توسط کارشناسان جهاد کشاورزی در مجموع ۷۶۵ تن انواع محصولات زراعی تولید شد.
دشت حاصلخیز میاندوآب دارای ۹۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت شامل ۶۰ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم با تنوع کشت ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی است.
نظر شما