روی خط تهران، تصفیه‌خانه آتی‌ساز راه‌اندازی شد

تهران- ایرنا- شهردار منطقه ۲ تهران اعلام کرد: تصفیه خانه آتی‌ساز بعد از یکسال و نیم توقف فعالیت، با پیگیری‌های مستمر شهرداری منطقه ۲ مجدد راه‌اندازی شد.

به گزارش ایرنا از اعلام روز سه شنبه شهرداری منطقه ۲، حسن صفات، با اشاره به مشکلات زیست محیطی ناشی از عدم فعالیت تصفیه خانه آتی ساز گفت: در یکسال و نیم گذشته تعطیلی تصفیه خانه آتی ساز و تخلیه غیرمجاز فاضلاب خام به مسیل مجاور، علاوه برآلودگی های زیست محیطی موجب استشمام بوی نامطبوع تا شعاع یک کیلومتری محیط اطراف شده بود و همین مساله نارضایتی و شکایت شهروندان را  ایجاد کرده بود.

وی بابیان اینکه توقف فعالیت این تصفیه خانه، بهداشت وسلامت عمومی را تهدید می کند گفت: در همین راستا مدیریت شهری منطقه ۲ با همکاری سازمان محیط زیست و شرکت آبفا پس از پیگیری های مستمر، صدور اخطار و  مراحل قانونی با دستور قضایی بهره برداران تصفیه خانه را ملزم به راه اندازی مجدد تصفیه خانه کرد.

صفات افزود: پس از پیگیری ها و نظارت صورت گرفته اورهال کامل سیستم از جمله لایروبی حوضچه کلاریفایر، تخلیه مخزن خشک کن لجن، فعالسازی حوضچه زلال ساز و حوضچه کلرزنی و همگامی دبی ورودی باپساب تصفیه شده خروجی انجام و آزمایشات تکمیلی توسط شرکت معتمد سازمان محیط زیست انجام و مورد تایید قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری منطقه ۲ به منظور مدیریت آب های سطحی و باز چرخانی آن به عنوان یک منبع مهم برای مصارف آبیاری فضای سبز با توافق صورت گرفته پساب تصفیه خانه برای آبیاری فضای سبزحاشیه بزرگراه چمران استفاده می شود.

توزیع جعبه های سلامت در روستاهای حریم منطقه ۱۹
شهردار منطقه ۱۹ اعلام کرد: ده ها بسته سلامت در روستاهای حریم پایتخت با هدف ارتقای سطح بهداشت ساکنان توزیع شد.

علی توکلی با اشاره به اجرای این طرح در قالب طرح «جعبه سلامت» گفت: در همین راستا ۱۳۰ بسته سلامت شامل اقلام بهداشتی همچون مسواک و خمیر دندان، صابون، شامپو و ماسک در روستاهای کاشانک، مرتضی گرد و پلایین توزیع شد، در گام بعدی نیز جعبه های سلامت میان ساکنان ناحیه ۵ این منطقه در طول ایام دهه کرامت توزیع خواهد شد.

به گفته وی،  طی این برنامه که با مشارکت فرهنگسرای مهر صورت گرفت، ضمن ارائه آموزش های بهداشتی و مراقبتی به ساکنان، ویزیت رایگان پزشکی نیز انجام شد.

توکلی در ادامه از اجرای مرحله دوم بینایی سنجی کودکان خبر داد و افزود: این طرح از هفته گذشته با هدف شناسایی و پیشگیری از مشکلات مربوط به تنبلی چشم ویژه کودکان ۳ تا ۶ سال آغاز شده است.  

شهردار منطقه ۱۹ با بیان اینکه طرح بینایی سنجی براساس برنامه زمانبندی شده در تمام محلات منطقه در حال اجرا است، ادامه داد: طی این طرح کارشناسان سازمان بهزیستی به وسیله دستگاه مخصوص به غربالگری و بینایی سنجی کودکان می پردازند، تاکنون بیش از ۳۰۰ شهروند منطقه با مراجعه به سراهای محلات و ارائه کپی شناسنامه فرزند خود از خدمات رایگان بینایی سنجی بهره مند شده اند.

اضافه شدن مد حمل و نقل دوچرخه در خیابان دماوند
بازدید شهردار منطقه ۸ در سه شنبه بدون خودرو این هفته از مسیر دوچرخه سواری خیابان دماوند صورت گرفت.

مسعود رنجبریان به همراه «پیمان عباسی» مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی مناطق و سازمان های شهرداری تهران و تیم همراه از مسیر دوچرخه سواری «به راه» در خیابان دماوند بازدید کرد و در این خصوص گفت: طول مسیر دوچرخه سواری در خیابان دماوند ۵ کیلومتر است که در ۳ فاز تدارک دیده شده که فاز اول از سه راه تهرانپارس تا پل خاقانی به طول ۲۰۷۰ متر طول به پیشرفت صد درصدی رسیده است و فاز سوم هم از خیابان افشاری تا خیابان سبلان با ۱۲۰۰ متر طول به پایان رسیده است.

وی ادامه داد: در این میان فاز دوم از پل خاقانی تا خیابان افشاری به طول ۱۶۴۰ متر با ۷۰ درصد پیاده راه سازی و مسیر دوچرخه  در حال انجام است که به زودی به پایان می رسد و پیش بینی می شود فاز دوم مسیر دوچرخه تا پایان تیر به پایان و کل مسیر دوچرخه به بهره برداری  برسد.

پیمان عباسی نیز در خصوص اجرای طرح به راه گفت: «طرح به راه مربوط به بهسازی پیاده راه ها و ایجاد مسیر دوچرخه در محور آزادی -دماوند است که ۵ کیلومتر آن در منطقه ۸ قرار گرفته است.

مدیران شهری شهرداری تهران در ادامه بازدید به پارکینگ خیابان شهید مدنی رفتند ورنجبریان در توضیح پارکینگ افزود: با توجه به  نیازسنجی صورت گرفته در این خیابان، ایجاد پارکینگ طبقاتی درهمجواری بازار روز میوه و تره بار و پروژه خیالستان زندگی بسیار ضروری بود و به همین دلیل در دستور کار شهرداری قرارگرفت. همچنین این پروژه ۲ هزار متر مربعی  در حال حاضر در مرحله بتن ریزی قرار دارد و تا کنون ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته ودارای ظرفیت ۶۴ خودرو است، ضمن اینکه درفضای بالای این پارکینگ هم قرار است بوستان ایجاد شود.

رنجبریان افزود: پروژه پارکینگ شهید مدنی در واقع چند پروژه را در خود جای داده  است پروژه اول مربوط به ایجاد پارکینگ و تامین پارکینگ برای شهروندانی که فضایی برای پارک  خودرو ندارند و پروژه دوم ایجاد بوستان و تامین اوقات فراغت شهروندان و از همه مهم تر افزایش سرانه فضای سبز در منطقه است که امید داریم روز به روز بهتر و مصمم تر در این زمینه قدم برداریم.

در این بازدید همچنین از پروژه فرامنطقه ای خیالستان زندگی واقع در بزرگراه امام علی (ع) نیز بازدید شد. این پروژه با هدف افزایش سرانه فضای سبز، ایجاد دسترسی‌های محلی و تسهیل دسترسی به ایستگاه مترو در محله‌های سبلان، تسلیحات و لشگر تعریف و طراحی شده است.

پوسترهای «مقابله با کار کودک» در بوستان ها و سرای محلات برپا شد
معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۳، فعالیت هنرمندان جوان را با موضوع "مقابله با کار کودک" را در قالب طراحی، گرافیک و پوستر را در بوستان ها و سرای محلات این منطقه به نمایش گذاشته است.

کاظم کمالی نسب در این خصوص گفت: حمایت از حقوق کودکان به ویژه کودکان محروم و کودکانی که در معرض بهره‌کشی ناشی از ورود زودهنگام به چرخه کار با آسیب‌های ناشی از بحران‌ها، حوادث طبیعی، نابسامانی‌های اقتصادی، اجتماعی و ... قرار گرفته‌اند، وظیفه انسانی و اجتماعی بوده که برعهده یکایک افراد، سازمان‌ها و نهادهاست.

وی ادامه داد: بدون توجه کافی به حقوق کودکان، سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی لازم در امر آموزش، بهداشت و ارتقای سطح زندگی آنان، امیدی برای دستیابی به دنیای بهتر وجود نخواهد داشت.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۳ تاکید کرد: موضوعاتی مانند: تأثیر ویران‌گر کار بر شرایط فردی کودکان اجتماع، آسیب‌های ناشی از کار بر کودکان، سخت‌ترین پیشه‌ها برای کودکان و نمایش خلأ حقوق کودک در زندگی کودکان کار از جمله نیازمندی‌های تولید اثرهنری در مسیر مبارزه با کودک است.

کمالی نسب هدف از این نمایشگاه را اطلاع رسانی،  حساس سازی جامعه و جلب مشارکت عمومی برای مقابله و منع کار کودک دانست. این نمایشگاه با رعایت تمامی دستورالعمل های بهداشتی در فضای باز بوستان واقع در خیابان صالح حسینی و سرای محلات ۱۲ گانه این منطقه  از ۱۹ تا ۲۷ خرداد ماه آماده بازدید علاقمندان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha