به گزارش ایرنا ، مسعود یگانه روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خلخال افزود: با شیوع ویروس کرونا و کاهش برنامههای پیشگیرانه حضوری و فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی مربوط به مقابله با اعتیاد خطر ابتلای افراد به مواد افیونی نیز افزایش یافته است.
وی بیان کرد: برای مقابله با این امر لازم است که برنامهریزی صورت گرفته از سوی دستگاههای اجرایی برای جامعه هدف از جمله دورههای آموزشی پیشگیرانه از اعتیاد برای خانوادهها ، دانشآموزان ، دانشجویان و گروههای مختلف جامعه متناسب با شرایط کرونایی برگزار شود.
وی با اشاره به طولانی شدن زمان جولان ویروس کرونا در جامعه افزود: پرداختن به مسائل مقابله با کرونا هرگز نباید مسئولان دستاندرکار را از موضوع بسیار مهم مبارزه با موادمخدر و همچنین پیشگیری از وارد شدن آسیبهای اجتماعی به خانوادههای معتادان غافل کند.
وی همچنین گفت: خانوادههای معتادین گرفتار در دام اعتیاد بیش از سایر اقشار جامعه در معرض آسیبهای اجتماعی قرار داشته و برای پیشگیری از وارد شدن آسیبهای پرخطر باید مورد حمایت مالی قرار بگیرند.
او افزود: با توجه به بالا بودن سطح آسیبپذیری خانواده معتادان از انواع آسیبهای اجتماعی پرخطر و در کمین لازم است که در توزیع کمکهای مومنانه و بستههای معیشتی غذایی ، بهداشتی اولویت توزیع این اقلام در بین خانواده معتادان در دستور کار نهادهای حمایتی و همچنین موسسات خیریه این شهرستان قرار بگیرد.
معاون فرماندار خلخال بیان کرد: مبارزه با موادمخدر و ریشهکنی اعتیاد از جامعه نیازمند همت همگانی دستگاههای دولتی در کنار تلاش تشکلهای مردمنهاد غیردولتی است.
وی اظهارکرد: یک یا چند دستگاه دولتی و یا تشکیلات انتظامی به تنهایی قادر به حل ریشهای معضل موادمخدر نبوده و نیازمند تلاش مضاعف دستگاههای اجرایی دستاندرکار با همراهی تشکلهای مردمی و نیز خانوادهها در اجرای برنامههای پیشگیرانه مقابله و درمان اعتیاد میباشد.
معاون فرماندار خلخال گفت: معضل اجتماعی ریشهدار موادمخدر و گسترش آن در جامعه از جمله اهداف و خواستههای دشمنان انقلاب و نظام اسلامی ایران است و مبارزه بیامان با این معضل نیازمند افزایش توان کاری دستاندرکاران دولتی مبارزه با موادمخدر در کنار استفاده از ظرفیت و توان کاری سازمانهای مردمنهاد غیردولتی است.
وی با انتقاد از حضور کمرنگ اعضای شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در این جلسه برغم دریافت دعوت قبلی اظهارکرد: تا زمانی که خود به معضلات بسیار خطرناک موادمخدر پی نبرده و به وظیفه خود ایمان نداشته باشیم نمیتوانیم از دیگران انتظار حل ریشهای موادمخدر را داشته باشیم.
وی گفت: مسئولان عضو این شورا وظیفه دارند تا در جلسات مختلف شورا برنامههای مدون خود را بر اساس نقشه راه ترسیم شده استانی در زمینههای پیشگیری ، مقابله ، درمان اعتیاد و علل گرایش افراد به موادمخدر را ارائه و نتیجه اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه اجرایی مربوطه را نیز بصورت ماهانه به دبیرخانه این شورا مستقر در فرمانداری ارائه کنند.
یگانه افزود: انتظار از دستاندرکاران متولی مقابله با موادمخدر و درمان اعتیاد انجام کار بصورت مشارکتی با پرهیز از موازیکاری و ارائه آمار و ارقام صوری و صرف خالی کردن انجام وظیفه از بار مسئولان خطیر در این زمینه است.
خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.
نظر شما