«محسن دارابی» چهارشنبه شب در جلسه کشتارگاهها، توزیعکنندگان و عاملین فروش مرغ در استان با تشریح فرآیند توزیع مرغ از کشتاره ها تا خردهفروشی، افزود: هفت کشتارگاه مرغ صنعتی با بیش از ۲۵۰عامل فروش در استان وجود دارد که بهطور میانگین روزانه بین ۸۰ تا ۱۰۰ تن مرغ توزیع میشود.
وی اظهار داشت: براساس سیاستهای ابلاغی از سوی وزارت صمت همه کشتارگاهها و عاملین فروش ملزم به نصب اپلیکیشن اداره پست به منظور رهگیری محموله مرغ هستند.
دارابی یادآور شد، معاونت بازرسی و نظارت سازمان از این پس در چارچوب این سامانه نظارت خود را از کشتار و عاملین توزیع خواهد کرد و اگر به هر دلیلی در این فرایند وقفه ای ایجاد شود ملزم به تشکیل پرنده تخلفاتی هستند.
مشاور قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی نیز در این جلسه گفت: همه کشتارگاهها و عاملین توزیع مرغ باید در سامانه تجارت ثبتنام کنند و نقش خود را در فرآیند چرخه توزیع مرغ به ثبت برسانند.
«جمشید گلپور» تصریح کرد: کشتارگاهها باید مرغ را به عاملین فروشی تحویل دهند که از سامانه ثبتنام و قابل رهگیری باشند.
مشاور قائممقام وزیر در امور بازرگانی با بیان این مطلب که در چندین استان این طرح برگزار شدهاست، افزود: با همکاری شرکت پست جمهوری اسلامی ایران کار رهگیری مرغ به صورت سیستم هوشمند امکانپذیر شدهاست و ازاینپس همه نظارتها بر اساس این اپلیکیشن صورت میگیرد.
فعالیت ۵۷۶ واحد مرغداری در استان کرمانشاه
رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه اکنون ۵۷۶ واحد مرغداری گوشتی در استان فعال است، گفت: در این تعداد مرغداری سالانه ۷۲هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.
«نوربخش حاتمی» با اشاره به افزایش ۲۲ درصدی تولید مرغ در سال ۹۹ به نسبت سال ۹۲، افزود: میزان تولید گوشت مرغ در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۲، در حدود ۵۸ هزار و ۸۵۷ تن بود که اکنون به بیش از ۷۲ هزار تن رسیده است.
به گفته او در سال ۹۲ تعداد ۴۹۵ واحد مرغ گوشتی در استان کرمانشاه فعال بود که این تعداد اکنون به ۵۷۶ واحد افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: استان کرمانشاه یکی از قطب های تولید گوشت مرغ در کشور است و در صورت هماهنگی بین بخش های تولید و توزیع شاهد نظم بخشی و رفع مشکلات در بازار خواهیم بود.
نظر شما