به گزارش ایرنا، حمیدرضا دوست محمدی روز پنجشنبه در نشست تخصصی بررسی مشکلات هنرمندان صنایعدستی شهرستان دامغان که در اقامتگاه بومگردی خانه صفویه روستای شیر آشیان این شهر برگزار شد، افزود: آثار هنری اگر با ذوق هنرمند و با توجه به فرهنگ و تمدن جامعه هدف انجام شود به کاربردی شدن این هنر کمک خواهد کرد که این اصل نقش موثری در تضمین بازار فروش دارد.
وی ادامه داد: بدون شک ما همیشه همراه هنرمندان هستیم و تمام تلاش خود را برای رونق بخشیدن و ارتقای جایگاه صنایعدستی شهرستان دامغان و استان سمنان به کار خواهیم گرفت.
دوست محمدی بر استمرار برگزاری این نشستها تأکید کرد و افزود: میراث فرهنگی با هنرمندان و صنعتگران صنایعدستی یک خانواده را تشکیل دادهاند و باید در کنار هم با برنامهریزی مناسب در جهت تسهیل و رفع مشکلات گام برداریم.
در ادامه جمعی از هنرمندان و فعالان عرصه صنایعدستی دامغان به بیان مشکلات و موانع پیش رو در حوزه تهیه مواد اولیه، تولید، فروش و بازاریابی پرداختند.
در این نشست با اهدا لوح تقدیر از تلاش ابراهیم داودیان پیشکسوت صنایعدستی دامغان، محمدحسین شاکری، هنرمند برتر حوزه آموزش و پوریا حاجی پروانه، هنرمند برتر حوزه تولید و اشتغال صنایعدستی تجلیل شد
به گزارش ایرنا، در شهرستان دامغان ۲ هزار هنرمند شناسایی شده وجود دارد که ۵۰۰ نفر آنها فعال هستند و ۲۰۰ نفر از هنرمندان بیمه شده اند.
معرق، مشبک، چاپ قلمکار، گلیم بافی، کرباس بافی، سفال و سرامیک، چهل تکه دوزی و پته دوزی، از جمله صنایع دستی ویژه شهرستان دامغان است که در بین آنها، هنر قلمکاری تنها صنعت دستی ثبت ملی این شهرستان به شمار میرود.
نظر شما