به گزارش خبرنگار ایرنا، «معصومه ابتکار» روز جمعه پس از انداختن رای خود به صندوق درباره نخستین توصیه خود به رییسجمهوری منتخب سیزدهمین دوره ریاست جمهوری افزود: اولین توصیه من این است که رییسجمهوری وارد دسته بندیها و جناحبازیها نشود و رییسجمهوری همه مردم ایران باشد.
وی بیانداشت: انتخابات، عرصهای است که با دشواری بسیار زیادی برگزار میشود و متاسفانه در مورد نرخ مشارکت مردم نگرانیهایی وجود دارد.
ابتکار ادامه داد: رئیس جمهور خود را وارد دسته بندی ها و جناح بندی ها نکند و تا برای همه بتواند پاسخگو باشد و کشور را اداره کند.
وی با بیان اینکه موضوع مهم دیگر عمل به وعده هاست، تصریح کرد: زمان ریاستجمهوری، کاندیداتوری و مراحل تبلیغات وعدههای زیادی می دهند که باید بتوانند پای همه کمبودها و کاستی ها بمانند. دولت یازدهم و دوازدهم نشان داد در سختترین شرایط تاریخ معاصر توانست کشور و سکان کشور را به سمتی ببرد که فروپاشی اقتصاد اتفاق نیفتد. کشور توانست به سمتی حرکت کند که در سال پایانی خود با وجود تحریم و با وجود جنگ اقتصادی و کرونا ۳.۶ دهم درصد رشد اقتصادی را به ثبت برساند این خیلی اتفاق بزرگی است و رئیس جمهور بعدی نیز همین مسیر را برود.
معاون رییس جمهوری ادامه داد: با وجود همه کمیها و کاستیهایی ها و بی انصافی ها کار خود را با توان انجام دهد و پیش برود و جناحی فکر نکند و تیم خود را از بین یک گروه و جناح و تیم خاصی انتخاب نکند همانند دوران موفق ریاست جمهوری مقام معظم رهبری، آیت الله هاشمی و آقای روحانی رئیسجمهور های بودند که تیم خود را از بین همه جناح ها و افراد شایسته، صادق و پاکدامن از بین همه طیفها انتخاب کردند و رئیس جمهور موفق رییس جمهوری است که از بین مردم و به سلیقه خاصی و جریان خاصی نگاه نکند و پس از آن نیز وارد موضوع انتقامگیری نشود زیرا انگار برخی ها لحظه شماری می کنند تا انتقام گیری کنند. انتقام گرفتن خلاف اخلاق پیامبر ما است.
ابتکار افزود: کسی که رئیسجمهور میشود باید سعه صدر داشته باشد و با همه کار کند تا بتواند سکان کشور را به سمت تعالی هدایت کند. وارد شدن به این درگیریهای جناحی و برخوردها و ایجاد تنش در جامعه تنها ناامیدی ایجاد میکند.
وی در خصوص توصیه به مردم در خصوص مشارکت در انتخابات گفت: مردم به جوهای تبلیغاتی که وجود دارد توجه نکنند. طی هفت سال گذشته گفته شد که همه مشکلات از رای مردم است و گفته شد که مردم اشتباه انتخاب کردند و نتیجه آن این شد اما از دید مردم آثار تحریم، جنگ اقتصادی و جنگ روانی را در سالهای اخیر پنهان کردند و خواستند بگویند که حاصل انتخاب شما بود و شما بد انتخاب کردید و در حالیکه این موضوع درست نبود و نتیجه آن این بود که مردم بسیار نگران و دلسرد شوند، در نتیجه مردم به کسانی که چنین رویکردی را طی هفت سال گذشته دنبال کردند مسائل گوش ندهند و پای کار بیایند.
ابتکار تصریح کرد: جوانها میخواهند آینده کشور آرام و به دور از تنش و درگیری داخلی و به دور از درگیری با دنیا باشد و کسی را انتخاب کنند تا این وعدهها را فراهم کند و این شرایط را فراهم سازند.
وی در پاسخ به ایرنا گفت: امیدوارم انتخابات دو دوره ای و فرد اصلح رییس جمهور شود و مردم همه به صحنه بیایند
به گزارش ایرنا، اخذ رای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همراه دو انتخابات میاندورهای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری و همچنین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به دلیل شرایط کرونایی و پرهیز از تجمع، یک ساعت زودتر از انتخابات دورههای قبل یعنی ساعت هفت جمعه ۲۸ خرداد ماه آغاز شد و طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا درصورت تشخیص وزیر کشور رایگیری تا ساعت ۲ بامداد شنبه ادامه خواهد یافت.
از مجموع ۵۹ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۳۰۷ نفر واجد شرایط رای دهی در انتخابات در کل کشور، ۲٩ میلیون و ۹۸۰ هزار و ۳۸ نفر مرد و ۲۹ میلیون و ۳۳۰ هزار و ۲۶۹ نفر زن هستند.
سن قانونی رایدهندگان ١٨ سال متولدین ٢٨ خرداد ١٣٨٢ و قبل از آن و تعداد رای اولیها یک میلیون و ۳۹۲ هزار و ۱۴۸ نفر است که ۷۰۶ هزار و ۹۸۸ نفر مرد و ۶۸۵ هزار و ۱۶۰ نفر از این تعداد زن هستند.
1071
نظر شما