دانشگاه علوم پزشکی مشهد رتبه نخست کشور را در تولید محتوا کسب کرد

مشهد- ایرنا- مسوول مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این دانشگاه رتبه نخست کشوری را در تولید و بارگذاری محتوای آموزش مجازی کسب کرد.

به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد دکتر رضا اسدی افزود: در سامانه آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی که از ابتدای سال ۱۳۹۹ به "سامانه آموزش مجازی نوید" تغییر نام پیدا کرده است، در طول سال گذشته ۱۲۳هزار و۷۳۲ مورد محتوا در قالب سه هزار و ۵۰۰ درس ارائه شده است که از این تعداد ۹۵۰ درس در نیمسال تحصیلی جاری فعال بوده و مورد استفاده قرار گرفته است.
وی ادامه داد: تعداد دانشجویان ثبت نام شده و فعال در این دروس بیش از هشت هزار و ۹۰۹ نفر بوده که محتوای درسی‌شان توسط هزار و ۱۶۶ مدرس شامل اعضای هیأت علمی، اساتید مدعو و حق‌التدریسی ارائه شده است.
مسوول مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که تعداد محتوای آموزشی بارگذاری شده توسط این دانشگاه در طی دوره کرونا در بین تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی رتبه نخست را اخذ نموده است گفت: همچنین این دانشگاه مجوز بیشترین تعداد محتوا را برای سامانه آرمان از دانشگاه علوم پزشکی مجازی اخذ کرده است.
اسدی افزود: تعداد محتوای سامانه آرمان که دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون تهیه کرده است بیش از ۱۰۰ عنوان است و باقی این محتواها نیز توسط اعضای هیأت علمی دانشگاهها با همکاری بخش خصوصی در حال تهیه است.
وی با بیان این که در این دانشگاه ۲ سامانه وبینار راه‌اندازی شده است ادامه داد: این سامانه‌ها دارای پهنای باند اینترنتی اختصاصی ۴۰۰ مگابیت در ثانیه است که فقط برای جلسات وبینار آنلاین و دسترسی به سایت های آموزش مجازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. 
مسوول مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این دانشگاه در ایام کرونا که مصادف با سال تحصیلی بود به طور متوسط روزانه ۳۰ جلسه وبیناری و با حضور بیش از ۵۰۰ نفر برگزار می‌ شد.
اسدی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد اقدام به راه‌اندازی سامانه آموزش‌های باز کرده است که در این سامانه برگزاری دوره‌های آموزش مجازی به‌صورت کوتاه‌مدت، در قالب دوره‌های توانمندسازی، کارگاه‌های آموزشی و دوره‌های پودمانی در جریان است.
وی ضمن اشاره به نقش موفق حوزه آموزش مجازی در یادگیری بی‌دغدغه دروس در ایام بحران کرونا ادامه داد: معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طی بحران کرونا دانشکده‌ها و بیمارستان‌های آموزشی خود را مجهز به تجهیزات پیشرفته برای برگزاری کلاس‌های درس و جلسات آموزشی در قالب وبینار و تولید محتوا کرده است که در توسعه آموزش‌های مجازی بسیار مؤثر بوده است.
مسوول مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مرکز آموزش مجازی دانشگاه واقع در طبقه دوم کتابخانه مرکزی، مجهز به چهار استودیو و سه سالن وبینار گروهی و انفرادی است که ۶ کارشناس تصویربردار، تدوینگر، تولیدگر محتوا، پشتیبان سامانه‌های آموزش مجازی و پشتیبانی کاربران در آنها مشغول به کار هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha