حجت الله نریمانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شروع فعالیت تابستانی دانش آموزان هر سال از ۱۵ تیر و به مدت ۶ هفته است و امسال رعایت دستورالعمل های بهداشتی و حفظ سلامت دانش آموزان درتمام مراحل ثبت نام که تا پایان خرداد بود، مورد تاکید قرار گرفت.
وی افزود: بخش محدودی از فعالیتهای تابستانی به صورت حضوری پیش بینی شده است که در صورت استقبال دانشآموزان، این فعالیتها با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال حدود ۹۰ هزار دانش آموزان در ۳۲۰ پایگاه در فعالیت های تابستانی شرکت کنند؛ گفت: مسوولیت و اختیار برگزاری و عدم برگزاری فعالیت های تابستانی به صورت حضوری، محدود و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی بر عهده شهرستان ها و مناطق است.
وی بر استفاده از فضای مجازی شبکه شاد در تولید و انتشار محتوای با موضوع فعالیت های تابستانی تاکید کرد و اظهارداشت: باید از تمام ظرفیتهای درون سازمانی و همکاری با سایردستگاههای فعال در اوقات فراغت دانش آموزان برای جذب حداکثری در پایگاه های تابستانی استفاده کرد.
نریمانی یادآور شد: برنامه ریزی مناسب برای فعالیت پایگاههای تابستانی با رویکرد غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان، کشف وهدایت استعدادها و مهارت ها و هماهنگ سازی برنامهها با نیازهای آنان از اولویتهای مهم و اساسی آموزش و پرورش در ایام تابستان است.
وی با اشاره به اینکه محور فعالیتها، گرامیداشت سال تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی ها با شعار هر دانشآموز یک مهارت و هر خانواده یک پایگاه است، گفت: مهارتهای ارتباطی معرفتی و هویتی و بصیرتی، مهارتهای حرفهای، مهارتهای فرهنگی و هنری شادی بخش، مهارتهای اقتصادی و اشتغالزایی و مهارتهای ورزشی و سلامت، محورهای پنجگانه فعالیتهای تابستانی امسال است.
استان کردستان ۳۰۰ هزار دانشآموز دارد که در سههزار و ۸۰۰ واحد آموزشی تحصیل میکنند.
نظر شما