ایرج شهین باهر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت تغییر فضای تبریز از یک شهر خودرو محور به یک شهر انسان محور، افزود: این پیاده راه ها در مناطق یک، ۲، سه، چهار، پنج، هفت، هشت و ۱۰ به طول سه هزار متر در دست اجرا است که تا پایان دوره فعلی مدیریت شهری تبریز به بهره برداری می رسد.
وی اظهار کرد: در دوره فعلی مدیریت شهری ۱۸ مورد عملیات کف سازی و احداث پیاده راه انجام شده که مساحت کلی این پیاده راه ها حدود ۱۸ هزار مترمربع است.
شهردار تبریز گفت: این پیاده راه ها شامل ارک، داش مغازه لر، توسعه پیاده راه تربیت، کریم خان، رازی فلکه بازار، فلکه بازار و فلکه بزرگ، مقصودیه، کوچه حرمخانه، کره نی خانه، محور گردشگری کوچه پروین اعتصامی، لک لر، کوچه شفائیه، بازارچه گجیل، بازار شتربان، استاد شهریار، کوچه نعمت زاده، میدان محققی و محوطه سازی استادیوم تختی بوده که کف سازی یا سنگفرش شده است.
شهین باهر ادامه داد: این اقدامات و پروژه ها در جهت حفاظت از بناهای تاریخی و گسترش فضاهای انسان محور انجام شده و با عملیاتی شدن پروژه ها، علاوه بر تغییر چشمگیر فضای شهر از یک شهر خودرو محور به یک شهر انسان محور، مسیرهای پیاده راه بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته است.
کلانشهر ۱.۹ میلیون نفری تبریز دارای ۱۰ منطقه شهرداری است.
نظر شما