کشتار غیرمجاز دام از اصلی‌ترین راه‌های شیوع تب کریمه‌کنگو است

ایلام - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی ایلام با اشاره به اینکه کشتار غیرمجاز دام از اصلی ترین راه های شیوع تب کریمه کنگو است، گفت: مصرف کنندگان گوشت قرمز مورد نیاز خود را به منظور پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو از قصابی های معتبر و مراکز عرضه مجاز فراورده های خام دامی تهیه کنند.

دکتر رامین پورنجف روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: معضل کشتار غیرمجاز دام از عوامل اصلی و شایع ترین راه های انتقال بیماری تب کریمه کنگو است و زمینه بروز و شیوع بیماری را در سطح استان فراهم می آورد.

وی به شهروندان توصیه کرد: گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند تا از ابتلا به این بیماری خطرناک پیشگیری شود.

مدیرکل دامپزشکی ایلام همچنین از دامداران خواست از تماس دست دست با کنه های بدن دام جداً خودداری و با سم پاشی بدن دام و جایگاه نگهداری دام ها با انگل های خارج بدن دام مبارزه کنند.

پورنجف تاکید کرد: شهروندان از مصرف جگر خام یا نیم پخته خودداری و برای اطمینان از سالم بودن گوشت تازه خریداری شده ، آن را پس از نگهداری در یخچال نگهداری و پس از گذشت ۲۴ ساعت مصرف کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری ویروسی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جزء خطرناک ترین بیماری های قابل انتقال از حیوان به انسان است که از طریق تماس با خون ، ترشحات و بافت دام آلوده و توسط گزش کنه های روی بدن دام به انسان منتقل و سبب مرگ و میر افراد مبتلا می شود و تهدیدی جدی برای بهداشت و سلامتی مردم به شمار می رود.

بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک بین انسان و دام شناسایی شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha