«محمدحسن متولیزاده» امروز (دوشنبه) در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: جمعآوری این دستگاه ها با کمک گزارشهای مردمی ممکن شده است.
وی ادامهداد: مردم احساس کرده اند و اطلاع یافته اند که فعالیت این دستگاههای غیرمجاز علاوه بر آسیب به شبکه برق به تاسیسات خود آنها نیز خسارت وارد میکند.
مدیرعامل توانیر خاطرنشانکرد: همچنین مردم آگاهی یافته اند که فعالیت مراکز غیرمجاز باعث کمبود برق در کشور میشود.
متولیزاده گفت: بر این اساس مردم اطلاعات بیشتری در اختیار ماموران شرکتهای توزیع قرار دادهاند که منجر به کشف و ضبط این دستگاهها شده است.
وی از تشدید برخورد با فعالیت این نوع دستگاهها با توجه به روند افزایش مصرف برق خبر داد و خاطرنشانکرد: خاطیان با کمک قوه قضائیه به مجازات میرسند.
به گزارش ایرنا، به فرایند استخراج ارزهای دیجیتال، صنعت «ماینینگ» و به مراکز تولید این ارزها، مزرعه یا «فارم» گفته میشود. در صنعت ماینینگ، نفت و گاز به انرژی برق و در نهایت به محصول ارز دیجیتال تبدیل میشود که به عنوان یک پول مجازی میتوان برای مبادلات مالی از آن استفاده کرد.
موضوع ماینینگ (استخراج ارزهای مجازی) که موضوعی ناشناخته در کشور به شمار میرود، در روزهای اخیربه دلیل نگرانی از افزایش مصرف برق و احتمال کمبود این حامل انرژی مورد توجه قرار گرفته است.
مصرف بالای برق توسط دستگاههای استخراج ارزهای دیجیتال و مجازی، همواره تهدیدی برای صنعت برق به شمار میرود. البته گفته می شود این تهدید بیشتر از سمت استخراج کنندگان غیرمجاز ارزهای مجازی است تا کسانی که به صورت مجاز اقدام به این کار می کنند.
نظر شما