عباس پارسامنش روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا ، با اشاره به اینکه طی این مدت ۸ هزار و ۴۶۲ فقره پرونده نیز به شورای حل اختلاف این منطقه وارد شده یاداور شد: ۳۰ درصد این پرونده ها نیز به سازش منتهی شده ، ضمن آنکه دادگستری آستانه اشرفیه طی یکسال گذشته ۳۰۵ پرونده طلاق نیز داشته است.
وی تسریع در رسیدگی به پرونده ها ، ارجاع و ابلاغ الکترونیکی ، انجام مشاوره های رایگان ، سرکشی منظم از وضعیت زندان ها ، حمایت از خانواده های زندانیان، رسیدگی به موقع مشکلات مردم را از جمله اقدامات دادگستری آستانه اشرفیه در جهت اجرای طرح تکریم عنوان و تصریح کرد: قوه قضائیه تلاش می کند تا با استفاده از ظرفیت های موجود، آمار جرم و زندانیان را کاهش و از صدمات جبران ناپذیر آن در جامعه جلوگیری کند.
وی حفظ حقوق بیت المال را از دیگر وظایف اصلی قوه قضائیه دانست و اظهار داشت: حمایت از سرمایه گذاران ، جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز ، جلوگیری از تغییر کاربری های غیر مجاز اراضی کشاورزی از دیگر وظایف دادگستری است.
پارسا منش مشارکت عمومی در پیشگیری از وقوع جرم و خشونت در جامعه را ضروری و نیازمند فرهنگ سازی مناسب دانست و افزود: به این منظور طرح جامع پیشگیری از جرم و خشونت با جدیت در این شهرستان در حال انجام بوده و اقدامات مطلوبی در این بخش به انجام رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه بایستی روحیه صبر و گذشت به منظور پیشگیری از خشونت در جامعه تقویت شود تصریح کرد: رسانه ها می توانند با اطلاع رسانی و آگاهی دادن به مردم ، آنان را با مسائل مختلف حقوقی آشنا و در جهت کاهش جرم و خشونت در جامعه گام بردارند.
رییس دادگستری آستانه اشرفیه رسیدگی به مشکلات و اختلافات بین مردم را از وظایف دادگستری دانست و در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قوه قضائیه ، از کلیه ادارات ، نهادها و مردم منطقه خواست تا در جهت ایجاد آرامش ، امنیت و کاهش جرم مشارکت داشته باشند.
یکم تا هفتم تیرماه هر سال بهعنوان هفته قوه قضاییه نامگذاری شده است.
شهرستان آستانه اشرفیه در شرق استان گیلان ، با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای ۱۰۵ روستا و حدود ۱۰۸ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما