به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «حمیدرضا طیبی» روز دوشنبه در هفتاد و ششمین برنامه افتتاح طرحها و پروژههای کلان ملی و آیین افتتاح برج فناوری کرمانشاه که با حضور رییسجمهوری به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، افزود: جهاد دانشگاهی از ابتدای تاسیس یعنی سال ۵۹، توسعه علمی، فناورانه و تحقق اقتصاد دانشبنیان را جز ماموریتهای اصلی خود دانسته و میداند.
وی ایجاد فضای نوآوری، تجاریسازی فناورانه و جهتدهی به ظرفیتهای تحقق اقتصاد دانشبنیان در استان کرمانشاه را از وظایف جهاد دانشگاهی دانست و گفت: بر همین اساس جهاد دانشگاهی مجوز تاسیس پارک علم و فناوری را در این استان صادر و این پارک از سال ۸۴ با مراکز رشد فناور و با تکیه بر مزیتها و ظرفیتهای موجود، فعالیت خود را آغاز کرد.
طیبی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی ساخت این برج فناوری توسط جهاد دانشگاهی کرمانشاه در راستای تامین فضای اداری، آزمایشگاهی و نمایشگاهی واحدهای فناور در سال ۱۳۸۹ در ۱۶ طبقه و ۲۰ هزار متر مربع زیربنا آغاز شده است، توضیح داد: در این برج که توسط جهاددانشگاهی کرمانشاه و با حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری کرمانشاه احداث شده است، علاوه بر تامین فضای لازم جهت استقرار شرکت های دانش بنیان و فناور، فضای لازم برای حضور شرکت های ارایه دهنده خدمات تخصصی، دفاتر انتقال فناوری دانشگاهها، نهادهای مالی و سرمایه گذاری، شتاب دهنده ها و واحدهای تحقیق و توسعه صنایع بزرگ نیز فراهم شده است.
رییس جهاد دانشگاهی ادامه داد: اکنون بیش از ۲۵۰ واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه هستند که با بهره برداری از برج فناوری۲۰ هزار متر مربع (سه برابر فضای موجود) به فضاهای قابل واگذاری به واحدهای فناور و دانش بنیان افزوده شده و فضای لازم برای استقرار ۱۱۰شرکت فناور جدید فراهم میشود.
وی اظهار داشت: در کنار ۱۱۰ شرکت فناور و ایجاد فضاهای اشتراکی، مراکز نوآوری، شتابدهنده ها، ستاد پارک علم و فناوری، موسسات رشد یافته، واحدهای فناور در مرحله ی پیش رشد و رشد، دفاتر کارگزاری و انتقال فناوری، موسسات مالی و صندوق های سرمایه گذار خطرپذیر و موسسات خدمات رسان به واحدهای مستقر در این برج فناوری که در یکی از بهترین نقاط شهری به جهت دسترسی آسان به مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی، سازمان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی ساخته شده مستقر میشوند و امید آن میرود که از این طریق گامی اساسی در توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری استان کرمانشاه برداشته شود.
دکتر حسن روحانی رییس جمهوری هم در این مراسم ضمن ابراز خوشنودی از بهرهبرداری این پروژه گفت : افتتاح این برج فناوری را به مردم، دانشمندان، دانشپژوهان و شرکتهای دانشبنیان فعال در استان کرمانشاه تبریک میگویم.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز با بیان اینکه برج فناوری و کارخانه نوآوری کرمانشاه توسط جهاددانشگاهی و با همکاری استانداری راه اندازی شده است، گفت: این برج فناوری به نوعی شاخص ترین ساختمان شهر است و با توجه به کمبود فضای استارت آپ ها در کرمانشاه می تواند مکانی برای گسترش فعالیت آنها باشد.
«سورنا ستاری» از برج فناوری کرمانشاه به عنوان مکانی برای کمک به استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان و فناور در این استان نام برد.
نظر شما