به گزارش روز دوشنبه ایرنا از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، این دومین فراخوان حمایت از خدمات و محصولات شناختی است که طی آن استارتاپها و شرکتهای خلاق و فناوری شناختی حمایت خواهد شد که دارای ایده نوآورانه و مسئله محور در زمینه علوم و فن آوریهای شناختی، تیم کامل و مدل کسب و کار بوده و نیازمند سرمایه در مراحل اولیه باشند.
براساس آییننامه این فراخوان، گروههای فعال در این زمینه باید متشکل از حداقل سه نفر شامل عضو فنی، شناختی و کسب و کار بوده و روی ایده، محصول یا خدمات متمرکز بر علوم و فناوری شناختی و در چارچوب اولویتهای ستاد متمرکز باشد.
در این فراخوان، استارتاپها باید عضو یک شتابدهنده/مرکز رشد بوده و دارای قرار داد مکتوب باشند و حداقل مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال از طریق شتاب دهنده/ مرکز رشد برای تولید محصول، سرمایه گذاری اولیه غیر شتابدهی پرداخت شده باشد.
محققان و پژوهشگران فعال در استارتاپها و شتابدهندههای شناختی در اولین فراخوان ستاد توسعه علوم و فنآوریهای شناختی، ۱۵ ایده در امر تولید و توسعه محصولات و خدمات خلاق و نوآور شناختی ارایه کردند که پس از ارزیابی و تایید اولیه توسط داوران ستاد، با تولید و توسعه پنج محصول موافقت شد.
با حمایت و موافقت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، این طرحها در زمینه"بازیها"، "دادهکاوی به توان شناختی" و نیز"اپلیکیشنها" به اجرا در میآید.
حمایت ازاستارتاپها و شرکتهای خلاق و فناور شناختی شامل حمایت از خدمات پیششتابدهی، شتابدهی، سرمایه مرحله بذرمایه، تسهیل جذب سرمایهگذاری، حمایت در قالب یارانه فروش و حمایت جهت اخذ مجوز و استانداردهای لازم خواهد بود.
در برنامه حمایت از استارتاپها و شرکتهای خلاق و فناور در علوم شناختی، طرحها بر اساس فراخوان عمومی ستاد دریافت و پس از ارزیابی و تایید اولیه توسط داوران ستاد، نتیجه نهایی اعلام خواهد شد.
بر اساس این گزارش، متقاضیان میتوانند تا بیستم تیرماه از طریق سایت cogc.ir ثبت نام کنند.
نظر شما