آزمایشگاه شبیه‌سازی رانندگی در شاهرود آغاز به کار کرد

شاهرود- ایرنا- رئیس مرکز تحقیقات علوم رفتاری و اجتماعی در سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: نخستین آزمایشگاه شبیه سازی رانندگی در شاهرود برای بررسی و کنترل رفتار اجتماعی در حوادث رانندگی آغاز به کار کرد.

سید محمد میررضایی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه و پیگیری‌های به عمل آمده و بهره مندی از اعضای هیات علمی مجرب دانشگاه، این مرکز تاکنون چند طرح  تحقیقاتی و کاربردی را اجرایی کرده است.

وی ادامه داد: هدف از ایجاد آزمایشگاه شبیه سازی رانندگی در این مرکز، بررسی و کنترل رفتارهای اجتماعی در حوادث رانندگی و مداخلات روانشناختی لازم در کنترل و کاهش حوادث است.

میررضایی با بیان اینکه آزمایشگاه های  مرکز تحقیقات علوم رفتاری و اجتماعی در سلامت شاهرود سه بخش جداگانه  دارد، اظهار داشت: آزمایشگاه خواب و فعالیت های فیزیکی از بخش های دیگر این مرکز است.

به گفته وی، در آزمایشگاه شبیه سازی رانندگی با مساحتی حدود ۱۲۰ متر مربع و بهره مندی از یک دستگاه ماشین شبیه ساز رانندگی به هدایت و سرپرستی فریده صادقیان و همکاری پلیس راهور شاهرود فعالیت‌های تحقیقاتی انجام می شود.

رئیس مرکز تحقیقات علوم رفتاری و اجتماعی در سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزود: مرکز تشخیص اختلالات خواب  نیز به سرپرستی بهزاد گرمابی برای نخستین بار در استان سمنان با استفاده از تجهیزات مدرن و پیشرفته و دستگاه  پلی سومنوگرافی در فضای بسیار زیبا و مطابق با استانداردهای جهانی در مساحتی حدود ۱۵۰ متر مربع فعال است.

وی با بیان اینکه حوزه های پژوهش، تحقیق و درمان با بهره گیری از متخصصان حوزه روانپزشکی و علوم اعصاب برای بخش های تشخیصی متخصصان مربوطه هم  ارائه خدمات دارد، گفت: بخش سوم این آزمایشگاه ها مربوط به فعالیت های فیزیکی است که تا پایان امسال تجهیز و راه اندازی می شود .

میررضایی با بیان اینکه  واحد دما آمایی  ( coldroom ) دانشگاه هم در مساحتی حدود ۱۳۰ مترمربع در محل آزمایشگاه‌های جامع دانشگاه احداث شد، ادامه داد: ساخت این مجموعه موجب بهره‌برداری بهتر و افزایش راندمان و کارایی واحد نمونه های زیستی یا biobank دانشگاه است.

رئیس مرکز تحقیقات علوم رفتاری و اجتماعی در سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اظهار داشت: امکان نگهداری حدود ۲۰ دستگاه فریز منفی ۸۰ درجه در محیطی امن در این مرکز فراهم است که موجب حفظ کیفیت نمونه های موجود می شود.

به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ۲ شهرستان شاهرود و میامی را زیر پوشش خود دارد. این دانشگاه از سال ۵۲ با عنوان آموزشگاه بهیاری کار خود را آغاز کرد، در سال ۶۱ به دانشکده مامایی و پرستاری و در سال ۷۱ به دانشکده علوم پزشکی ارتقاء یافت. مجموعه کنونی از اسفند ۸۶ با عنوان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرود در حال فعالیت است.
این دانشگاه هم اکنون دارای یکهزار و ۷۰۰ دانشجو در ۹ رشته کارشناسی، ۶ رشته کارشناسی ارشد و پنج رشته دکترای تخصصی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha