علی کلانتری روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: من به بهره برداری از این مجموعه در سال آینده و یا سال ۱۴۰۲ خوشبین نیستم، به هر حال مدیریت خود شرکت هم در این زمینه موثر است.
وی اظهار داشت: احداث پتروشیمی در استان زنجان از مصوبات دولت احمدی نژاد بود که طی آن قرار بود سه واحد پتروشیمی در این استان احداث شود، یکی از آن ها طرح تولید پری پلین در خدابنده بود که اجرایی نشد، یک مورد دیگر تولید متانول در خرمدره بود که اجرای آن استارت خورد ولی نهایتا اجرایی نشد و زمین آن به شهرک صنعتی خصوصی واگذار شد. مورد دیگر پروژه تولید آمونیاک و اوره بود که اکنون به نام پتروشیمی زنجان در حال اجرا است و به آهستگی دارد جلو می رود.
کلانتری خاطرنشان کرد: مشکل عمده پروژه پتروشیمی زنجان موضوع تامین اعتبار است.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه سال گذشته ۱۵۴ فقره پروانه بهره برداری در استان صادر شد، افزود: حجم سرمایه گذاری های محقق شده در این مجوزها، پنج هزار و ۳۲ میلیارد تومان بود که زمینه اشتغال سه هزار و ۲۳۲ نفر را فراهم کرد.
وی ادامه داد: همچنین سال گذشته یک هزار و ۴۹۹ فقره جواز تاسیس در استان صادر شد که حجم سرمایه گذاری های پیش بینی شده برای آن ها ۳۲ هزار میلیارد تومان است که در صورت تحقق ایجاد بیش از ۵۰ هزار فرصت شغلی را در پی خواهد داشت.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه در میزان صدور پروانه های بهره برداری در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن افزایش بی سابقه ای را در استان شاهد بودیم، گفت: دلیل افزایش حجم سرمایه گذاری های محقق شده، اجرا و تکمیل طرح های بزرگ صنعتی و تولیدی دراستان بود که پنج مورد آن ها در دهه فجر ۹۹ با حضور ویدئوکنفرانسی رییس جمهوری افتتاح شد.
کلانتری اظهار داشت: سرمایه گذاری های انجام شده در استان سال ۹۸ حدود هزار میلیارد تومان بود که این رقم در سال ۹۹ به بیش از پنج برابر افزایش یافت.
وی به قابلیت های مختلف استان زنجان در زمینه های تولیدی و صنعتی اشاره کرد و گفت: زنجان در صنایع برق و الکترونیک، نساجی، صنایع معدنی و مواد شوینده در رتبه های خوب کشوری قرار دارد.
نظر شما