مادران باردار و شیرده مبتلا به کرونا اصول صحیح تغذیه را رعایت کنند

همدان- ایرنا- کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: مادران باردار و شیرده مبتلا به ویروس کرونا باید در دوران بیماری کووید ۱۹ مراقبت ها و اصول صحیح تغذیه را مد نظر قرار دهند.

میترا جاودان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: با توجه به اینکه رشد مطلوب دوران جنینی و نوزادی برای داشتن یک زندگی سالم بسیار مهم است بنابراین رعایت الگوی صحیح غذایی در دوران بارداری و شیردهی به منظور تامین مواد مغذی و مقوی برای جنین و نوزادان از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی اضافه کرد: به دنبال شیوع کووید -۱۹ و ابتلا مادران باردار و شیرده به این بیماری یکی از مهمترین نکات مورد تاکید در زمان ابتلا به کرونا مصرف آب و مایعات کافی است.

کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: به منظور تامین آب مورد نیاز بدن، مصرف مایعاتی چون سوپ مرغ، آب میوه طبیعی، دمنوش‌های گیاهی را باید به میزان استاندارد افزایش داد.

جاودان بر ضرورت افزایش وعده ای غذایی و کاهش حجم آن تاکید کرد و گفت: مادران باردار و شیرده مبتلا به کرونا باید از مصرف غذاهای پُرچرب و پر ادویه پرهیز کنند. 

کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: در صورت نداشتن تحمل نوشیدن شیر گاو، بهتر است مادران بادار و شیرده کرونایی از مواد غذایی  جایگزین مانند ماست، پرو بیوتیک، انواع پنیر کم چرب و دوغ کم نمک استفاده کنند.

جاودان مصرف منابع پروتیین گیاهی مانند انواع حبوبات و غلات در وعده های غذایی، مصرف همزمان غلات و حبوبات نظیر عدس پلو و ماش پلو، خوردن مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح به خصوص انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل، گنجاندن سبزیجات رنگی شامل اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی در برنامه غذایی روزانه خود استفاده کنند.

وی ادامه داد: خوردن روزانه یک عدد تخم مرغ آب پز سفت، استفاده از انواع مغزها و آجیل کم نمک به عنوان میان وعده و خوردن تکه های میوه یخ زده برای کنترل تهوع ناشی از بیماری مورد تاکید است.

هم اینک همه شهرستان های تابعه استان همدان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha