علی اصغر حجی روز چهارشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان شاهرود در سرسرای ولایت فرمانداری این شهرستان افزود: در فروردین امسال مرغداری های این شهرستان ۳۳۶ هزار قطعه جوجه برای پرورش تحویل گرفتند.
وی با بیان اینکه اردیبهشت ماه ۴۵۲ هزار قطعه جوجه ریزی و خردادماه این روند به ۶۷۴ هزار قطعه افزایش داشت ، ادامه داد: روزانه در این شهرستان ۲۱ تن مرغ برای مصرف توزیع می شود.
وی بابیان اینکه توزیع مرغ در مردادماه افزایش خواهد یافت تاکید کرد: توزیع مرغ روزانه در مردادماه به طور متوسط ۵۰تن پیش بینی می شود.
به گفته وی، در سامانه متمرکز جوجه ریزی باید تناسب رعایت شود و برخی مرغداری های این شهرستان باتوجه به مشکلات سامانه نتوانسته اند الزامات را به سرانجام برسانند.
وی ادامه داد: با رفع این مساله توان جوجه ریزی مرغداری های شهرستان به یک میلیون تن افزایش خواهد داشت.
رییس جهاد کشاورزی شاهرود گفت: ظرفیت جوجه ریزی این شهرستان برای تولید ۲ میلیون تن مرغ در سال کفایت می کند اما مشکلات موجود موجب شده از ۵۰ درصد آن استفاده کنیم.
رییس اداره دامپزشکی شاهرود هم در این راستا گفت: این اداره بر اساس اعلام نیاز به مرغ در این شهرستان روزانه به صورت میانگین مجوز ۲۰ تن کشتار را برای کشتارگاهها صادر می کند.
مجتبی گلی افزود: مازاد نیاز شهرستان شاهرود و میامی می تواند قطعه بندی و در اختیار مصرف کننده در بازار قرار گیرد.
رییس اداره صمت شاهرود هم در این نشست گفت: با توجه به افزایش مصرف شکر مردم در این فصل سال برای پخت شیرینی و تهیه شربت ها و انواع مربا، نوسان هایی در بازار چند روز اخیر رخ داد که با برنامه ریزی های انجام شده برای توزیع شکر دولتی در بازار تا شهریور ماه توزیع شکر متوازن تر خواهد شد.
امیر بشیری با بیان اینکه قیمت شکر دولتی هشت هزار و ۷۰۰ تومان و صنعتی و صنفی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان است تاکید کرد: کمبود شکر وجود ندارد و براساس سهمیه های اعلامی جذب و توزیع مدون آن انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه در ابتدای خردادماه امسال کمبود ناچیزی در تامین روغن نباتی وجود داشت ،افزود: قیمت این کالا در بازار با توزیع ،نظارت و پیگیری ها به قیمت واقعی آن نزدیک است.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ تن روغن در این شهرستان در خردادماه توزیع شد ، تاکید کرد: در بخش بیارجمندو مرکزی این شهرستان پنج تن روغن لادن و در اواسط خردادنیز در بخش بسطام۱۰تن روغن تخصیص یافت.
وی قیمت تخم مرغ دولتی را ۱۶ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام کرد و افزود :در این راستا مردم می توانند تخلفات گرانفروشی و کم فروشی را با سامانه تلفنی ۱۲۴ صمت در میان بگذارند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شاهرود گفت: برنج های هندی ، تایلندی و پاکستانی بیش از نیاز مردم در فروشگاه ها وجود دارد و باتوجه به ذائقه مردم برای کنترل قیمت و نوسان بازار این امر انجام شده است.
سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان شاهرودنیز گفت: نظارت بر بازار و برنامه ریزی مدون و نیاز سنجی آن مستمر رصد و پیگیری می شود.
محمد رضا صادقی افزود: در بحث تامین و تولید کالای اساسی بازار این شهرستان مشکلی وجود ندارد و باید نظارت ها با جدیت بیشتر به سرانجام برسد.
شهرستان شاهرود بیش از هشت هزار واحد صنفی دارای پروانه دارد. این واحدها زیرمجموعه ۳۵ اتحادیه به فعالیت می پردازند.
بر اساس آمارگیری سال ۹۵ شهرستان شهرود بیش از ۲۲۰ هزار تن جمعیت و ۵۳ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد.
نظر شما