فرماندار مهاباد: کاهش سن اعتیاد در جامعه نگران کننده است

مهاباد- ایرنا- فرماندار ویژه مهاباد گفت: کاهش سن اعتیاد در جامعه نگران کننده بوده و زنگ خطری برای خانواده و مسوولان محسوب می شود.

عارف خدرلو روز چهارشنبه در همایش پیشگیری از مواد مخدر که در تالار وحدت این شهرستان برگزار شد، افزود: کاهش سن اعتیاد و گرایش جوانان و نوجوانان به سمت مواد مخدر تهدیدی جدی برای جامعه است که باید نهادهای مختلف، مسوولان امر، تشکل های مردم نهاد، رسانه ها و به ویژه والدین بیش از پیش به آن پرداخته و از گسترش این بلای خانمان سوز پیشگیری کنند.

وی با بیان اینکه در بازدید که از کمپ های ترک اعتیاد انجام شد میانگین سن افراد مستقر در آنها کمتر از ۳۰ سال بود، اضافه کرد: خانواده‌ها به ویژه والدینی که نوجوان و جوان دارند، باید با حساسیت بیشتری بر ‏رفتار و ترددهای فرزندان خود با همسالان شان نظارت و کنترل داشته باشند.

وی شیوع مواد مخدر را از مصادیق جنگ نرم دشمنان ما برای تضعیف نیروی انسانی کشور عنوان کرد و گفت: موقعیت جغرافیایی ما به گونه ای است که در معرض ترانزیت انواع مواد مخدر تولید شده در کشورهای همسایه برای انتقال به اروپا قرار دارد که این مهم ضرورت مبارزه با مواد مخدر را افزایش داده است.

 فرماندار ویژه مهاباد ادامه داد: مواد مخدر قوه محرکه و نیروی مولد جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد تا با تضعیف ریشه فرهنگی و دینی، افرادی را که می‌توانند چرخه تولید جامعه را به حرکت درآورند، به انحراف بکشند.

خدرلو ، آشنایی و آگاه بخشی خانواده ها را نسبت به انواع مواد مخدر و عوارض آن ضروری دانست و گفت: هر اندازه خانواده ها شناخت بیشتری از مواد مخدر داشته باشند به همان اندازه می توانند نسبت به جلوگیری از ابتلای فرزندان شان با آن بیشتر اقدام کنند.

وی تاکید کرد: مبارزه با اعتیاد نیازمند همت ملی است و در این زمینه اصحاب رسانه و فرهنگ‌سازان یاریگر دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و سایر دستگاه‌ها باشند زیرا مقابله با این بلای خانمان سوز تنها از عهده یک دستگاه خارج است.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مهاباد هم در این همایش گفت: طبق آمار سازمان جهانی در خصوص مواد مخدر بیش از ۷۰ درصد انواع مواد مخدر از طریق کشور ما ترانزیت می شود که این نشان امر حساسیت مبارزه با مواد مخدر را بیشتر کرده است.

فرماندار مهاباد: کاهش سن اعتیاد در جامعه نگران کننده است

سرهنگ محمد پورمعروف اضافه کرد: نیروی انتظامی تاکنون بیش از سه هزار و ۶۰۰ شهید و حدود ۱۲ هزار جانباز در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم سلامت جامعه کرده و این مسیر با همکاری مردم همچنان ادامه خواهد داشت.

وی بیان کرد: مبارزه با مواد مخدر جزء اولویت های ۱۰ گانه نیروی انتظامی در سال جاری است و امیدواریم در کنار مردم آسیب های این پدیده اجتماعی را به حداقل برسانیم.

رییس اداره بهزیستی مهاباد هم در این همایش گفت: هم اکنون ۲ کمپ ترک اعتیاد با ظرفیت ۱۲۰ نفر در سطح این شهرستان فعال است .

مهران یوسفی اظهار داشت: علاوه بر این کمپ ها، یک مرکز DIC نیز برای کارتن خواب ها در سطح شهر فعال بوده که شبانه به ۲۰ نفر از معتادان خدمات ارایه می کند.

در پایان این مراسم تئاتری در خصوص آسیب اعتیاد در خانواده ها برای حاضران اجرا شد.

به گزارش ایرنا روز ششم تیر مصادف با ۲۶ ژوئن به عنوان روز جهانی مبارزه با مواد مخدر نام‌گذاری شده که در جمهوری اسلامی ایران هفته‌ای به این عنوان اختصاص داده شده که شعار سال ۱۴۰۰، یاری گران زندگی، مشارکت های اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد نامگذاری شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha