به گزارش ایرنا، «هوشنگ بازوند» روز چهارشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی در سرسرای شهدای دولت استانداری، اظهار داشت: استان کرمانشاه تمام ظرفیت های توسعه اقتصاد مقاوتی را دارد و سرمایه های این استان می تواند در اقتصاد مقاومتی کشور اثر گذار باشد.
وی با اشاره به ضعف برخی از پروژه های مطرح شده در اقتصاد مقاومتی، گفت: پروژه های اقتصاد مقاومتی صنعتی استان پروژههای قدرتمندی هستند که جزو رویکردهای ۲۴ گانه اقتصاد مقاومتی محسوب می شوند.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: اگر بتوانیم موانع پیش روی پروژه های مطرح شده در زمینه اقتصاد مقاومتی کرمانشاه را برداریم بدون شک می توانند در اقتصاد کشور تاثیر گذار باشند.
بازوند در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به افتتاح برج فناوری کرمانشاه گفت: این برج چند سال قبل نماد رکود در پروژه های عمرانی استان بود اما امروز این پروژه در حال تبدیل شدن به نماد توسعه استان است.
وی افزود: این برج نماد خوبی از جهش تولید و حمایت از شرکت های دانش بنیان در استان کرمانشاه محسوب می شود که باید به خوبی از آن برای رسیدن به رونق اقتصادی استفاده کنیم.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه باید برای بهبود فضای کسب و کار در استان چاره اندیشی شود، گفت: باید آسیب شناسی در رابطه با موانع بهبود فضای کسب و کار استان کرمانشاه انجام شود.
بازوند تاکید کرد: تا زمانی که فضای کسب و کار در کرمانشاه بهبود پیدا نکند نمی توانیم به اهداف خود در راستای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی برسیم.
به گزارش ایرنا؛ طبق آمار، کرمانشاه در بهار ۹۹ رتبه ۱۸ کشوری فضای کسب و کار کشور را کسب کرد در حالی که در تابستان ۹۸ رتبه ۲۸ کشوری را داشته است.
فضای کسب و کار مجموعه ای از عوامل محیطی است که بر بازدهی تولید و سرمایه گذاری تاثیر گذار است و طبق محاسباتی که ۷۰ مولفه دارد، ارزیابی هر استان با اعدادی مابین یک در بهترین حالت تا ۱۰ در بهترین حالت انجام می شود.
از سال ۹۴ تاکنون همواره امتیاز کسب و کار استان به میانگین کشوری نزدیک و یا دور شده است اما سال های ۹۴ و ۹۸ وضعیت استان از متوسط کشوری بهتر بوده است.
استان کرمانشاه بیش از هزار واحد تولیدی و صنعتی با بیش از ۳۰هزار نفر اشتغالزایی دارد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۳۴ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
نظر شما