۱۰ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴
کد خبرنگار: 1363
کد خبر: 84390022
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نباید نگاه درآمدزا به ساخت و سازهای غیرمجاز داشته باشیم

اصفهان_ ایرنا _ فرماندار خور و بیابانک گفت: نباید نگاه درآمدزا به ساخت و سازهای غیرمجاز و کمیسیون های ماده ۱۰۰ و ۹۹ داشته باشیم.

عباس نظام الاسلامی، روز پنجشنبه در کارگروه ساخت و ساز غیرمجاز شهرستان با انتقاد از شیوه اجرای کمیسیون ماده ۱۰۰ توسط شهرداری های خور و جندق افزود: برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز و تخریب اماکن غیراستاندارد، در اولویت کاری این کارگروه قرار دارد.

فرماندار خور و بیابانک با بیان اینکه کمیسیون ماده ۱۰۰ مهمترین ابزار قانونی برای کنترل، پیشگیری و برخورد با تخلفات ساختمانی است، افزود: کنترل ساخت و سازهای غیرمجاز و برخورد با تخلفات این بخش نیازمند ابزار قانونی است که این اختیارات در ماده ۱۰۰ پیش بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز مهمترین رویکردهای کمیسیون یاد شده است و اگر بتوان قبل از شروع احداث بناهای غیرمجاز، آنها را شناسایی و برخورد کرد می‌توان هزینه‌ها را کاهش داد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خور و بیابانک نیز گفت: برخورد به موقع، مهمترین راهکار مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز است.

محسن پوربافرانی با بیان اینکه با سودجویان در این زمینه برخورد قاطع می شود، افزود: کنترل و نظارت بر ساخت و سازها در شهرها و روستاها باید بر اساس قانون باشد.

وی با انتقاد از تغییرات کاربری در زمین های کشاورزی گفت: از سال های گذشته تاکنون شاهد تغییر در کاربری زمین های کشاورزی این شهرستان هستیم.

دادستان عمومی و انقلاب خور و بیابانک خاطرنشان کرد: دستگاه های متولی باید مانع هرگونه تغییر کاربری و ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی ملی و کشاورزی و همچنین در شهرها و روستاها شوند و دستگاه قضایی هم از این اقدام حمایت خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha