محسن نصرپور روز شنبه در نشست خبری به مناسبت برگزاری نخستین جشنواره تولیدات رادیو سراسری زیارت افزود: از ۹۰۰ اثر دیگر نیز ۴۵ درصد آثار مردمی و ۵۵ درصد آثار همکاران برنامه ساز سازمان صدا و سیما در کشور است.
وی ادامه داد: با توجه به میزان تولید سالانه رادیو زیارت که در سال گذشته به میزان سه هزار و ۳۱ ساعت بود، میزان آثار ارسالی از سوی همکاران بسیار قابل توجه و محل بررسی و رقابت است.
مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی گفت: رادیو زیارت به عنوان تنها رسانه تخصصی زیارت در کشور در سال ۱۳۹۶ به صورت آزمایشی راه اندازی شد و پخش برنامه های آن به صورت رسمی و شبانه روزی از سال ۱۳۹۷ آغاز شد.
وی افزود: با هدف بهره برداری از تجربیات موفق برنامه های معارفی و غنی سازی محتوای تخصصی برنامه سازان پیرامون بازنمایی خردمندانه فرهنگ زیارت، به برگزاری جشنواره سراسری رادیو زیارت با محورهای چهارگانه دین، اخلاق، امید و آگاهی و کشف نو آوری های افراد خلاق پرداختهایم.
نصرپور ادامه داد: در سال ۱۳۹۸ جشنواره در ۶ بخش آثار نمایشی، برنامه های ساده و ترکیبی، خبر، موسیقی و نغمات، پژوهش و نویسندگی و فضای مجازی طراحی شد.
وی گفت: با این حال بعد از گذشت سه سال از فعالیت رادیو زیارت، نخستین جشنواره تولیدات رادیویی زیارت قرار است با یک سال تاخیر ناشی از شیوع کرونا، اجرایی شود و برنامه سازان و دست اندرکاران تولیدات محتوایی در حوزه زیارت، در رقابتی گسترده و حرفه ای، آثار خود را در قالب های گوناگون ارائه کنند.
مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی افزود: مراسم پایانی این جشنواره ۱۷ تیر ماه امسال در تالار همایش های بین المللی صدا و سیما در مشهد با حضور مقامات کشوری و استانی و هنرمندان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: با بهره گیری از ظرفیت رادیوهای برون مرزی فعال در تهران در صورت نیاز، برنامه ریزی برای برنامه هایی به زبان های اردو، تاجیکی، دری و عربی در حوزه زیارت اهل بیت (ع) در دستور کار رادیو زیارت قرار خواهد گرفت.
نصرپور گفت: پخش رادیو زیارت از طریق امواج FM و پوشش حدود ۲۵ درصد کشور از جمله تهران بزرگ، شهرهای زیارتی مشهد، قم و شیراز و همچنین بجنورد و بیرجند از جمله نقاط ضعف این رادیوی سراسری است که رادیو نمای فعال رادیو زیارت و پخش از طریق تلویزیون های دیجیتال در سراســر کشــور و حضور موثر در اپلیکیشــن "ایران صدا" تا حدودی این ضعف را برطرف کرده است.
نظر شما