زیرساخت های منطقه گردشگری رود رونه درباشت افزایش می یابد

گچساران - ایرنا-رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان باشت با اشاره به اینکه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برای تکمیل اردوگاه گردشگری رود رونه اختصاص‌ یافته است گفت: زیرساخت های رفاهی این منطقه افزایش می یابد.

صادق ماندنی زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اعتبار از محل منابع مالی استانی برای اجرای اقدام هایی مانند سنگ‌فرش محوطه اردوگاه، خاک‌برداری و تعمیر سکوهای نشیمن هزینه می‌شود.

وی بیان کرد: پیش از این چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اعتبار برای احداث زیرساخت هایی مانند سکوهای نشیمن، آلاچیق، سرویس‌های بهداشتی،منبع ذخیره آب در سه فاز هزینه شده بود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی باشت افزود:اردوگاه گردشگری رود رونه در زمینی به مساحت ۱۴ هزار متر مربع ساخته‌شده است.

ساحل زیبای رود رونه در شهرستان باشت با محیطی مفرح، طبیعتی زیبا و آب و هوایی دلپذیر، در روزهای تعطیل به‌ویژه نوروز، میزبان گردشگران زیادی است.

 این منطقه که آمیزه‌ای از سرسبزی در سایه‌سار جنگل‌های بلوط و بادام، صدای شرشر آب و بناهای تاریخی، منظرگاهی بدیع و بکر و رنگین کمانی از جاذبه‌های طبیعی است، در جنوب کهگیلویه و بویراحمد و در 10 کیلومتری شهر پاشت قرار دارد.

آب خنک و گوارای رود رونه در سایه سار دلنشین درختان گردو، انگور، انجیر و توت وحشی و رایحه ح۰خوش بوته های پونه سردسیری استراحتگاهی بی بدیل برای مسافران  مهیا کرده است.

وجود غاز بزرگ معروف به اشکفت میر محمد ظاهری که در بلندی یکی از دیگر جاذبه های تاریخی و گردشگری این منطقه است تکمیل کننده جاذبه های طبیعی این منطقه بکر است.

اشکفت برابر با وسعتی به اندازه برپایی بیش از ۳۰ چادر مسافرتی در کنار چشمه آب گوارا این منطقه را به بهشت گمشده طبیعت گردی تبدیل کرده است.

شهرستان باشت با وسعت بیش از یکهزار و ۶۰۰ کیلومتر در جنوب شرقی کهگیلویه و بویراحمد دارای ۱۱۵ روستا، یک شهر، ۲ بخش و ۲۲ هزار نفر جمعیت است.

باشت در ۱۱۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.


 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha