اسحاق اصلاحی روز یکشنبه در گفت وگوبا ایرنا اظهار داشت: تنها شناورهای گروه الف توانایی فعالیت در این شرایط آب و هوایی را داشته که درحال حاضر مشغول دادن خدمات به مسافران هستند و تعداد آنها پاسخگوی نیاز سفر درحال حاضر است.
وی ادامه داد: چنانچه سرعت وزش باد در ادامه روز افزایش یابد این شناورها نیز قادر به دادن خدمات جابهجایی به مسافران نخواهند شد و فعالیت شناورهای مسافری متوقف میشود.
وی اضافه کرد: ۳۸ فروند شناور مسافری در مجموع در بندر شهید حقانی بندرعباس به مسافران خدمات میدهند و سایر شناورها به علت گرانی قیمت قطعههای مورد نیاز برای تعمیر و نگهداری از رده خارج شدهاند.
مدیرعامل تعاونی شناورهای تندرو بندر افزود: اغلب قطعههای این شناورها بایستی به صورت ارزی تامین شود و صنعت دریایی کشور آنگونه که باید قدرتمند نشده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان روز گذشته گفت: شناورهای سبک با توجه به مواج شدن دریا از تردد در خلیج فارس و دریای عمان خودداری شود.
مهرداد حسنزاده اظهار داشت: طبق پیش بینی هواشناسی تا روز سه شنبه ۱۵ تیرماه در محدوده دریای عمان، تنگه هرمز و بخشهایی از خلیج فارس با تاکید بر جاسک، سیریک، جزایر قشم، هنگام، لارک، ابوموسی و تنب بزرگ و کوچک وزش بادهای شدید جنوب شرقی و مواج شدن دریا میوزد.
وی ادامه داد: تشدید سرعت بادهای جنوب شرقی و مواج شدن دریا در منطقه، اختلال در ترددهای دریایی (شناورهای مسافربری و قایق های سبک)، پاره شدن تورهای صیادی از مخاطرات ورود این سامانه است که هرمزگانیها باید این هضدار را جدی بگیرند.
دبیر ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان هرمزگان ابراز داشت: تمهیدهای لازم برای تردد ایمن شناورها با توجه به اختلال در ترددهای دریایی در مناطق ساحلی و فراساحلی اتخاذ و بکار گرفته شود و احتیاط های لازم انجام گیرد.
نظر شما