علی اکبر عربعامری روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: بیشترین میزان سوخت قاچاق کشف شده در مبادی ورودی استان سمنان از ابتدای فروردین تا پایان خرداد امسال نفتگاز بود.
مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی استان سمنان اضافه کرد: تخلیه سوخت قاچاق بر اساس حکم قاضی انجام می شود و نیازمند طی مراحل قضایی است.
وی با بیان اینکه بیشترین میزان قاچاق سوخت مربوط به ورودیهای استان در شرق و غرب است، ادامه داد: بیشترین میزان سوخت قاچاق کشف شده مربوط به شهرستانهای گرمسار و شاهرود است.
وی بیان کرد: قاچاق سوخت موجب اتلاف سرمایه های ملی می شود که در استان سمنان با تعامل بین نهادها و نظارت نیروی انتظامی گامهای موثری در جلوگیری از هدررفت این سرمایه ملی برداشته شده است.
مدیرشرکت پخش فرآوردههای نفتی استان سمنان با اشاره به موقعیت جغرافیایی و ترانزیت بودن محورهای استان سمنان تاکید کرد: مقابله با قاچاق سوخت صرفه جویی قابل توجهی را برای کشور به همراه دارد و کنترل مبادی ورودی استان با همکاری بخشهای مرتبط با جدیت دنبال میشود.
وی تصریح کرد: سال گذشته بیش از ۹۸۵ میلیون و ۹۵ هزار لیتر انواع فرآوردههای نفتی مانند بنزین، نفتگاز، نفتکوره و نفت سفید در استان عرضه شد.
مدیرشرکت پخش فرآوردههای نفتی استان سمنان خاطرنشان کرد: سال گذشته به صورت میانگین روزانه ۲ میلیون و ۱۳۶ هزار لیتر انواع نفتگاز در استان سمنان عرضه و فروخته شد.
۴۲ باب جایگاه سوختگیری سیانجی و ٧۴ جایگاه عرضه بنزین و نفتگاز در استان سمنان فعال است.
نظر شما