به گزارش ایرنا، حمیدرضا ملکی روز دوشنبه در بازدید از صنایع مادر خراسان شمالی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اجرای این طرح ها بر اساس تفاهم نامه منعقد شده در ستاد مثلث توسعه اقتصادی وزارتخانه انجام می شود.
دبیر ستاد مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: همچنین اجرای این طرح ها بر اساس پتانسیل های موجود در هر منطقه برنامه ریزی شده و سعی می شود تا زیرساخت های توسعه ای در روستاها را در اولویت قرار گیرد؛ ضمن اینکه ارتقای آموزش، بهداشت و درمان و گردشگری را نیز در این تفاهم نامه ها مدنظر است.
وی تصریح کرد: استان خراسان رضوی با ۱۷۷ طرح در ستاد مثلث توسعه اقتصادی پیشتاز است و استانهای کرمان، اصفهان و البرز نیز طرح های زیادی را در این زمینه اجرا کرده اند و درصد هستیم تا سرمایه گذاری مناسبی را نیز در قالب این ستاد در خراسان شمالی انجام دهیم.
ملکی افزود: این ستاد بیش از گذشته فعال شده است و وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به رسالت کاری در پی توسعه بخش های کمتر برخوردار است و موفقیت این ستاد بستگی به استقبال مسوولان استانی دارد.
سرمایه گذاری ۱۹۰ میلیارد ریالی در روستاهای خراسان شمالی
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد فعالیت ستاد مثلث توسعه اقتصادی در خراسان شمالی نیز گفت: در سفر به استان مقرر شد تا صنایع مادر فولاد و لوله گستر اسفراین و آلومینای جاجرم ۱۹۰ میلیارد ریال را برای توسعه زیرساختی روستاها هزینه کنند.
وی تصریح کرد: این میزان از اعتبار در بخش های زیرساختی آب و فاضلاب، مشاغل خانگی ، راه و جاده و اشتغال ۱۳ روستا در شهرستانهای جاجرم و اسفراین هزینه می شود.
ملکی ادامه داد: صنایع مادر علی رغم تعهد به ذی نفعان اقتصادی نسبت به مسوولیت های اجتماعی نیز متعهد هستند و بایستی وظایف خود را در قبال مناطق کمتر برخوردار انجام دهند.
۴۴ درصد از جمعیت ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در روستاها سکونت دارند.
نظر شما