آیتالله «قربانعلی دری نجف آبادی» روز دوشنبه در آیین توزیع ۹۰۰ بسته حمایتی کمک مومنانه جمعیت هلال احمر استان مرکزی در اراک افزود: کارنامه هلال احمر استان مرکزی در همه بحرانها و حوادث درخشان است و جمعیت این استان در بحث کرونا نیز از ابتدای شیوع این ویروس منحوس تاکنون با جدیت وارد شده و توفیقات خوبی همراه داشته است.
وی بیان کرد: کرونا آسیبهای بسیاری به معیشت خانوادهها وارد کرده و باید کمکهای مومنانه به دست نیازمندان واقعی و آسیب دیدگان از این ویروس برسد.
امام جمعه اراک ادامه داد: انتظار است جمعیت هلال احمر بیش از پیش در زمینه تامین داروهای خاص برای بیماران نیازمند ورود کند.
آیت الله دری نجف آبادی اظهار داشت: فرهنگ سازی امور خیر در جامعه موجب ترویج این اقدام خداپسندانه میشود و رسانهها در این راستا نقش موثری بر عهده دارند.
وی عنوان کرد: تعیین تکلیف کالاهای قاچاق موجود در انبارها امری ضروری است و در این راستا هر کالایی که با سهل انگاری از بین رود، مسئولیت شرعی و قانونی دارد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: برخی کالاهای قاچاق کشف شده فاسد شدنی هستند که باید در کوتاهترین زمان ممکن تعیین تکلیف شود و نباید دست روی دست گذاشت تا این کالاها فاسد شود.
آیت الله دری نجف آبادی اظهار داشت: تامین انبارهای امدادی هلال احمر برای مقابله با حوادث احتمالی درون و برون مرزی نیز از دیگر ضروریات است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی نیز در این آیین گفت: جمعیت هلال احمر این استان از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون در بخشهای مختلف برای کمک به شهروندان وارد شده است.
«علیرضا محمودی» افزود: جمعیت هلال احمر استان مرکزی تاکنون و با کمک خیران و داوطلبان موفق به تهیه سه مرحله سبدهای حمایتی کمکهای مومنانه شده است.
وی بیان کرد: در مرحله نخست سه هزار و ۳۰۰ سبد، در مرحله دوم ۲ هزار و ۴۰۰ سبد و در مرحله سوم ۹۰۰ سبد تهیه کرده است که ۲ مرحله گذشته به بهترین شکل بین نیازمندان و آسیب دیدگان واقعی از بیماری کووید ۱۹ توزیع شد و مرحله سوم نیز به زودی توزیع میشود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی ادامه داد: کپسول اکسیژن و دستگاه اکسیژن ساز یکی از نیازهای مهم برای بیماران کووید ۱۹ است که این جمعیت با کمک داوطلبان و خیران اقدام به تهیه بانک امانت تجهیزات پزشکی کرده و اقلام مورد نیاز بیماران از سوی این بانک به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار میگیرد.
محمودی اظهار داشت: بودجه حمایتی مناسبی برای بیماران بهویژه بیماران صعبالعلاج اختصاص یافته که امید است بتوان بخشی از آلام و مشکلات این قشر کاهش یابد.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما