۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۹:۵۰
کد خبرنگار: 907
کد خبر: 84395827
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی پنج کیلوگرم افزایش یافت

بجنورد - ایرنا - مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در این استان پنج کیلوگرم افزایش یافت و به ۳۱ کیلوگرم رسید.

علیرضا صادق روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت مرغ استان در سال ۹۸،  ۲۶ کیلوگرم بود، اظهار داشت:  طبق پیش بینی ها سرانه مصرف گوشت مرغ تا ۳۴ کیلوگرم نیز خواهد رفت.

وی علت افزایش مصرف گوشت مرغ در استان را تفاوت قیمت گوشت مرغ با گوشت قرمز و سایر مواد پروتئینی دانست.

تولید گوشت مرغ در سال ۹۲ در این استان هفت هزار و ۶۰۰ تن بوده است که در سال ۹۸ با ۲۳۶ درصدی به ۱۸ هزار تن رسید.  

سه واحد مرغ داری غیرفعال وارد چرخه تولید می شود

صادق با بیان اینکه هم اینک ۹۲ واحد فعال مرغ داری در استان وجود دارد اظهار داشت:  ۱۳ واحد مرغ داری نیز به دلایل مشکلات مختلف غیر فعال شده اند و با تلاش های صورت گرفته بزودی سه واحد وارد چرخه تولید خواهند شد که ظرفیت هر دوره این سه واحد ۱۵۰ هزار قطعه است.

وی تولید گوشت مرغ در استان را با احتساب مرغ بومی و سایر ماکیان  ۲۱ هزار تن اعلام کرد و افزود: سالانه در این استان ۲۹ هزار تن گوشت مرغ به مصرف می رسد که هشت هزار تن کسری داریم که از سایر استان ها تامین می شود.

استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha