به گزارش ایرنا، منابع رسمی پاکستان روز چهارشنبه با استناد به درجهبندی جدید نشریه اکونومیست چاپ لندن اعلام کردند: پاکستان در شاخص جهانی بازگشت به وضعیت عادی از میان پنجاه کشور رتبه سوم را به خصوص اختصاص داد.
این روزها میزان شیوع ویروس کووید-۱۹ در پاکستان مطابق آنچه ستاد مدیریت مبارزه با کرونا این کشور اعلام کرده، به پایینترین سطح رسیده و میزان مرگ و میر نیز کاهش یافته است.
در رتبهبندی جهانی بازگشت کشورها به وضعیف عادی هنگ کنگ و نیوزلند به ترتیب اول و دوم هستند، کشورهایی که اقدامات موثری برای غلبه بر ویروس کرونا و پیامدهای ناشی از همه گیری آن انجام دادند. پس از آن پاکستان با ۸۴. ۴ امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفت.
پاکستان تا روز پنجم ژوئیه (۱۴ تیر ۱۴۰۰) در مجموع ۹۶۳ هزار و ۶۶۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا را ثبت کرد و از زمان آغاز شیوع این ویروس تا امروز ۲۲ هزار و ۴۶۹ بیمار کرونایی نیز جان باختند.
«عمرانخان» نخست وزیر پاکستان امروز در حساب کاربری خود در توییتر با استناد به گزارش رسمی نشریه اکونومیست، اقدامات ستاد ملی مبارزه با کرونا، برنامه حمایت از قشر ضعیف موسوم به «برنامه احساس»، بانک مرکزی برای واکنش سریع و موثر به پاندمی کووید-۱۹ را مورد تمجید قرار داد.
منابع رسمی پاکستان پیشتر اعلام کردند که دولت این کشور واکسیناسیون ۷۰ میلیون نفر از مردم را تا پایان دسامبر ۲۰۲۱ هدف گذاری کرده و اطمینان دارد که تسریع این طرح کمک فراوانی به غلبه بر شیوع ویروس کرونا میکند.
تاکنون بیش از ۱۱ میلیون نفر در پاکستان در برابر ویروس کرونا واکسینه شدهاند.
واکسنهای چینی سینو فارم و سینو واک بیشترین نوع واکسنی است که طی ماههای اخیر دولت پاکستان آن را در برنامه واکسیناسیون همگانی قرار داده است.
آسترازنکا، مدرنا و فایزر نیز به صورت محدود در پاکستان (دریافت از طریق برنامه کواکس) برای واکسیناسیون مردم مورد استفاده قرار میگیرد. طرح واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در پاکستان از اواسط بهمن ماه ۹۹ با ورود اولین محموله واکسن کرونا از چین آغاز شد.
نظر شما