«وهب مختاران» روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این آموزش ها در سکونتگاه های غیر رسمی و مراکز درمان اجباری معتادان بهبود یافته در استان همدان ارائه شده است اظهار داشت: ارائه آموزش های مهارتی به معتادان بهبود یافته در رشته هایی که بازار کار دارد، نقش مهمی در عدم بازگشت آنها به سمت مواد مخدر و اعتیاد مجدد و داشتن یک زندگی سالم دارد.
به گفته وی دوره آموزشهای مهارتی برگزار شده در رشتههایی مانند پرورش دهنده زنبور عسل، تعمیر کار آبگرمکن دیواری، حصیرباف، سرویس و نگهداری خودرو و قلم زنی روی چوب است که میتواند باعث ایجاد اشتغال و کاهش بازگشت معتادان به سمت اعتیاد شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با تاکید بر اینکه فرهنگ مهارت آموزی در جامعه باید نهادینه شود عنوان کرد: مهارت آموزی و ایجاد شرایط اشتغال در افراد میتواند علاوه بر تقویت شخصیت و منزلت اجتماعی آنان منجر به کاهش آمار بیکاری و مانع بروز انواع جرائم در جامعه شود.
مختاران خاطرنشان کرد: گسترش مهارت آموزی به جامعه می تواند شهروندان را توانمند ساخته و از افراد مستعد جامعه کارآفرین بسازد و با فراهمکردن اشتغال زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را فراهم کند.
وی عنوان کرد: راهبرد مناسب برای فقرزدایی و کاهش آسیب های اجتماعی، توجه بیشتر به آموزش های فنی و حرفه ای به عنوان رکن اصلی آموزش های مهارتی به شمار می رود.
اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان دارای ۲۲ مرکز آموزش دولتی و ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی است.
نظر شما