اقصی نخشیپور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این سهم از اعتبارهای این شهرستان از محل اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای استان، ردیفهای قانون استفاده متوازن از امکانات کشور، سه درصد نفت و گاز ، ۲۷ صدم درصد از مالیات بر ارزش افزوده و اعتبارات ملی و استانی در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: با اولویت نیاز شهرستان، بیشترین سهم بودجه به ترتیب در بخشهای توسعه خدمات شهری ،روستایی و عشایری، فرهنگ و هنر، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، حمل و نقل، منابع آب ، کشاورزی و بهداشت و درمان مصوب شده است.
نخشیپور با تاکید بر اینکه کمیته برنامهریزی تعیین کننده خطمشی و سند تدبیر، توسعه و نقشه راه شهرستان است ، افزود: تمامی مدیران ارگانها و دستگاههای مرتبط باید در راستای تحقق برنامههای این کمیته و جذب اعتبارات ابلاغی تلاش کنند.
وی با تاکید بر اینکه هر اندازه مدیران در جذب اعتبارات فعالتر و توانمندتر باشند، بودجه بیشتری میتوانند جذب کنند ، گفت: اولویت مدیران در جذب و هزینهکرد اعتبارات با طرحهای نیمهتمام است.
فرماندار سردشت اولویتبندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان دانست و بیان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامهریزی را براساس حل مشکلات مردم در حوزههای موجود انجام دهند.
وی گفت: در سال ۹۹ سرجمع اعتبارات،356 میلیارد ریال و از منابع مختلف بوده که از این مقدار ۳۰ درصد آن تخصیص یافته است.
به گزارش ایرنا، شهرستان سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای چهار شهر، سه بخش ربط، مرکزی و وزینه با۶ دهستان و ۲۴۶ روستا و جمعیت ۱۲۰ هزار نفر است.
نظر شما