۱۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۰۱
کد خبرنگار: 1179
کد خبر: 84398243
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سرمربی تیم ماشین سازی: بازی  در گرمای اهواز کار سختی است

اهواز - ایرنا - سرمربی تیم فوتبال ماشین سازی تبریز گفت: بازی در گرمای اهواز کار سختی است و فکر می‌کنم فردا گرمترین روز سال در این شهرستان باشد.

به گزارش ایرنا علیرضا اکبرپور روز جمعه در نشست خبری پیش از بازی با فولاد اظهار داشت: فولاد یکی از بهترین تیم های لیگ است و قطعا بازی سختی با این تیم داریم.

وی با بیان اینکه در ۲ هفته اخیر بازی های سنگینی مقابل سپاهان و مس رفسنجان انجام دادیم افزود:  فاصله بازی‌ها بسیار کم است به همین خاطر نتوانستیم خوب تمرین کنیم.

سرمربی تیم ماشین سازی با اشاره به اینکه فولاد را به خوبی آنالیز کردیم و امیدوارم با دست پر از زمین خارج شویم گفت: تلاش می کنیم با برد فولاد، خود را برای بازی‌های بعدی آماده کنیم. 

وی افزود: بازیکنانمان در بازی‌های گذشته عملکرد بسیار خوبی داشتند و با پیروزی مقابل مس رفسنجان اکنون از روحیه مضاعفی برخور دارند.

اکبرپور در مورد غایبان تیم ماشین سازی تبریز گفت: امین اسدی را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم ولی نفرات جایگزین قطعا توانایی خود را به نمایش گذاشته و می‌توانند مسمرثمر باشند. امیدوارم فردا بازی خوب برگزار شود.

دیدار تیم های فولاد و ماشین سازی از ساعت ۲۱:۳۰ روز شنبه ۱۹ تیرماه در اهواز برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha