عمادالدین متین روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: از مجموع آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره، ۵۱۳ اثر واجد شرایط شناخته شد که پس از داوری ابتدایی، ۱۸۴ اثر توسط هیات انتخاب جشنواره برای حضور در بخش رقابتی پذیرفته شد.
وی ادامه داد: از بین آثار راه یافته به بخش رقابتی، ۱۷ اثر دستکاری دیجیتال در عکس، ۳۲ اثر گرافیک دیجیتال (پوستر)، ۲۶ اثر نقاشی دیجیتال، ۳۳ اثر موشن گرافیک، ۴۰ اثر انیمیشن، ۱۰ اثر فیلم کوتاه واجد جلوههای ویژه دیجیتال، هفت اثر بازی دیجیتال، پنج اثر طراحی وب و ۱۴ اثر ویدئوآرت است.
متین اضافه کرد: بنا به پیشنهاد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تصمیم شورای سیاستگذاری جشنواره، موضوع “سلامت و هنر دیجیتال در دوران کرونا” امسال برای نخستین بار به بخش ویژه سومین جشنواره هنرهای دیجیتال، اضافه شد که در همین راستا از بین آثار راه یافته به بخش رقابتی، ۱۵ اثر مربوط به بخش کرونا است.
وی افزود: این جشنواره در سه بخش رقابتی، غیر رقابتی و ویژه در شاخههای تصاویر ایستای دیجیتال، تصاویر متحرک دیجیتال، طراحی تعاملی دیجیتال، هنر هوش مصنوعی و هنرهای دیجیتال بینرشته ای برگزار میشود.
متین تصریح کرد: سومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال با هدف فراهم آوردن عرصهای برای نمایش دستاوردهای هنر دیجیتالی دانشگاهیان و دانش آموختگان کشور در حال برگزاری است.
معاون اجرایی سومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال گفت: افراد علاقهمند میتوانند اخبار مربوط به این جشنواره ملی را از طریق وب سایت به نشانی http://digitalartfest.ir دنبال کنند.
به گزارش ایرنا، جشنواره ملی هنرهای دیجیتال از ۲۶ تیر ماه با مراسم افتتاحیه و گشایش نمایشگاه مجازی، فعالیت خود را آغاز کرد و پس از نمایش کلیه آثار، برگزاری نشستها و کارگاههای تخصصی، در تاریخ ۲۵ الی ۳۱ تیرماه با برگزاری اختتامیه و اعلام برگزیدگان به کار خود پایان می دهد.
جشنواره ملی هنرهای دیجیتال توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با حمایت شورای اجتماعی کشور به میزبانی دانشگاه دامغان برگزار می شود.
در حال حاضر بیش از چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۷۲ رشته و گرایش در هشت دانشکده دانشگاه دولتی دامغان تحصیل میکنند.
نظر شما