سه هزار تن گوشت مرغ در کشتارگاههای ارومیه استحصال و روانه بازار شد

ارومیه- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه گفت: سه هزار تن گوشت مرغ در سه کشتارگاه ارومیه در خرداد ماه استحصال و روانه بازار شد.

علی پیرمرادی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از کشتارگاه مرغ برآیند ارومیه در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود: یک میلیون و 300 هزار قطعه مرغ در کشتارگاههای ارومیه کشتار و روانه بازار شده است.

وی بیان کرد: تامین مرغ شهرستان ارومیه در اولویت قرار دارد و به مرغداران اعلام شده است تا تامین کامل نیاز مرغ شهرستان، هیچ گونه مجوزی ‏برای خروج تولیدات به سایر شهرستان‌ها را ندارند و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد ‏جدی خواهد شد.‏
 
مدیر جهاد کشاورزی ارومیه افزود: در راستای مدیریت تولید و عرضه تولید کنندگانی که نهاده دولتی با نرخ یارانه‌ای دریافت کرده اند اما مرغ‌ها را خارج از ‏شبکه توزیع عرضه می‌کنند، طبق قانون جریمه می شوند.‏
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه بیان کرد: به منظور بهبود روند تنظیم بازار مرغ و نظارت حداکثری بر عرضه مرغ، تیم نظارتی جهاد کشاورزی با همکاری و همراهی اداره دامپزشکی و اداره صمت شهرستان بازدید مشترکی از کشتارگاه ها و مراکز عرضه مرغ به صورت مستمر انجام می دهند و این بازدید ها در طول ایام سال ادامه دارد.

به گزارش ایرنا نیاز روزانه استان به گوشت مرغ روزانه ۲۲۰ تن است که در داخل اذرابیجان غربی تولید می شود.

 ۷۳۶مرغداری گوشتی در استان فعال است که ۱۵ میلیون و ۷۵۰  هزار مرغ، ظرفیت تولید آنها در هر دوره ۴۵ تا ۶۰ روزه است.

۶ کارخانه جوجه کشی با ۹۴ میلیون قطعه ظرفیت تولید، ۱۵ کشتارگاه با ۳۹ هزار ۵۰۰ قطعه کشتار در ساعت، ۲۷ واحد کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۳۶ هزار تن در استان فعال است که می‌تواند در هدایت آذربایجان غربی به رده‌های بالای تولید و صادرات این محصول نقش ایفا کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha