۲۰ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۲
کد خبر: 84400239
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کرونا «حراج تهران» را به تعویق انداخت

۲۰ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۲
کد خبر: 84400239
کرونا «حراج تهران» را به تعویق انداخت

تهران- ایرنا- دوره چهاردهم حراج تهران که قرار بود مطابق معمول در تیرماه برگزار شود، به دلیل اوج‌گیری مجدد ابتلای کرونا تا تاریخ نامعلوم بعدی به تعویق افتاد.

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از روابط‌عمومی حراج تهران در اطلاعیه حراج تهران آمده است: با توجه به تشدید همه‌گیری ویروس کرونا و اعلام وضعیت قرمز توسط ستاد ملی کرونا، برگزاری چهاردهمین حراج تهران به تاریخ دیگری موکول شده است. با حصول اطمینان از کاهش همه‌گیری، تاریخ جدید متعاقباً اعلام خواهد شد. حراج تهران ضمن ادای احترام به جامعه پزشکی و خدمتگزاران حوزه سلامت؛ درگذشت جمعی از هموطنان عزیزمان در اثر بیماری کرونا را به همه ایرانیان تسلیت عرض می‌کند.

به گزارش ایرنا، حراج تهران نهادی مستقل و خصوصی است که در تهران فعالیت می‌کند و بازار اصلی فروش آثار هنرهایی همچون نقاشی، مجسمه، نقاشی‌خط و عکس است. مجموعه حراج تهران فعالیت خود را رسما از خرداد ۱۳۹۱ با فروش (حدودی) دو میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان آغاز کرد و از آن زمان تاکنون سیزده دوره از آن به تناوب هر سال یک یا دو دوره برگزار شده است.

دومین دوره حراج تهران در سال ۱۳۹۲ با فروش (حدودی) شش میلیارد و ۴۵۰ میلیارد تومان، سومین دوره خرداد ۹۳ با فروش (حدودی) ۱۳ میلیارد و ۲۵۷ میلیون تومان، چهارمین دوره خرداد ۱۳۹۴ با فروش (حدودی) ۲۰ میلیارد و ۵۹۰ میلیون تومان، پنجمین دوره خرداد ۱۳۹۵ با فروش (حدودی) ۲۵ میلیارد و ۳۶۲ میلیون تومان، ششمین دوره دی ۱۳۹۵ با فروش (حدودی) ۱۲ میلیون و ۳۴۴ میلیون تومان، هفتمین دوره تیر ۱۳۹۶ با فروش (حدودی) ۲۶ میلیارد و ۱۱۳ میلیون تومان، هشتمین دوره دی ۱۳۹۶ با فروش (حدودی) ۱۴ میلیارد و ۴۹۲ میلیون تومان، نهمین دوره تیر ۱۳۹۷ با فروش (حدودی) ۳۱ میلیارد و ۳۷۸ میلیون تومان، دهمین دوره دی ۱۳۹۷ با فروش (حدودی) ۳۴ میلیارد و ۴۰۳ میلیون تومان، یازدهمین دوره تیر ۱۳۹۸ با فروش (حدودی) ۴۳ میلیارد و ۷۰۴ میلیون تومان، دوازدهمین دی ۱۳۹۸ با فروش (حدودی) ۳۱ میلیارد و ۷۱۷ میلیون تومان، سیزدهمین دوره دی ۱۳۹۹ با فروش (حدودی) ۸۷ میلیارد و ۹۴۲ میلیون تومان ادامه یافت.

تابلوی خاطرات امید اثر آیدین آغداشلو که در سیزدهمین دوره حراج تهران به قیمت پایه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان عرضه شده بود و در نهایت به ۱۰ برابر این قیمت یعنی ۱۲ میلیارد تومان، به فروش رسید، گران‌ترین اثر در تاریخ حراج تهران بوده است. لقب گران‌ترین اثر فروخته شده پیش از این متعلق به تابلویی از سهراب سپهری بود که سال ۱۳۹۷ در نهمین دوره با قیمت ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان فروخته شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha